Mindenki menekülne a döbbenetes környezetben fekvő walesi háztömbből

Penywaun, Wales
Vágólapra másolva!
A családok menekülnének a Wales déli részén található, elképesztő helyen fekvő ingatlanból. A lakók rettegve hagyják el az otthonukat és a gyerekeiket is féltik kiengedni az utcára. Mindennek oka, hogy a ház egy igen forgalmas körforgalom közepén helyezkedik el.
Vágólapra másolva!

Minden nap biztonsági kockázat hazajutni a walesi Penywaun településén található különös ház lakóinak. A tömbház ugyanis egy forgalmas körfogalom közepén fekszik – írja a Daily Star.

Miközben a körfogalomban közlekedők számára egyszerűen csak meglepő a látvány, a lakók életét egyre inkább pokollá teszi a forgalom. A lakástulajdonosok számára ugyanis szinte lehetetlen például a parkolás a ház közelében, de a gyerekeiket sem szívesen engedik ki az autók közé.

Noha egyes lakók már megszokták a különleges körülményeket, mások inkább gyorsan szabadulnának a lakástól, mert nem bírják elviselni a helyzetet.

Az egyik legnagyobb probléma, hogy - például - egy bevásárlás után egyszerűen nem lehet megállni autóval a ház közelében.

A Daily Starnak nyilatkozott egy lakos, aki két éve él az épületben. A nő elmondta, hogy hozzá lehet szokni a körülményekhez, azonban hozzátette, rettegve engedi ki játszani a gyerekét, akinek át kell kelnie a körforgalmon. A lakó hangsúlyozta, alig várja, hogy elköltözzenek, amikor megszületik a második gyermeke.