Kiderült, mit tartalmaz Britney Spears és férje házassági szerződése

Britney Spears gondnoksága, galéria, 2021, Sam Asghari
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 12: (EDITORS NOTE: Recrop of image number 945532332) Honoree Britney Spears (L) and Sam Asghari attend the 29th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on April 12, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by J. Merritt/Getty Images for GLAAD)
Vágólapra másolva!
Meglehetősen rövidre és zajosra sikeredett Britney Spears legújabb házassága, hiszen 14 hónap után máris szakított személyi edző párjával. A házasfelek előrelátók voltak, vagyonuk védelmére egy komoly házassági szerződést kötöttek házasságkötésükkor. Ennek részleteit tette közzé a Daily Star.
Vágólapra másolva!

Britney Spears és férje válásáról az Origo már beszámolt, az eddigi információk szerint azt Sam Asghari kezdeményezte, mert hűtlenségen kapta párját. Hivatalosan a férj a szakítás okaként a "kibékíthetetlen ellentéteket" jelölte meg.

Végleges a szakítás?

A TMZ bennfentes információi szerint Asghari augusztus 16-án adta be hivatalosan válási szándékát, amelyben az is szerepel, hogy a szakítás pontos dátuma július 28-a volt, vagyis életközösségük ekkor szünt meg végérvényesen.

Britney Spears és férje, Sam Asghari Forrás: Getty Images for GLAAD/J. Merritt

Spears azonban már idejekorán bebiztosította, hogy a 60 millió dolláros vagyonának jelentős részéhez férje ne férhessen hozzá. A US Weekly szerint a házassági szerződésben az áll, hogy

Asgharinak házasságuk ideje alatt minden két év után 1 millió dollár, 15 év után pedig 10 millió dollár jár.

Mivel azonban a pár még csak alig több mint egy éve házas, nem teljesen világos, hogy a férj mennyi pénzzel távozhat.

Asgharinak nem kell Spears pénze - vagy mégis?

A hírek szerint a személyi edzőként dolgozó férj már a házasságkötéskor leszögezte, hogy nem fog igényt tartani a felesége énekesnői karrierjéből származó vagyon egyetlen centjére sem, és neve nem szerepel a kaliforniai Thousand Oaksban található közös otthonuk tulajdoni lapján sem. Állítólag a pár megegyezett abban, hogy válás esetén a házat egy ingatlankezelő cégbe helyezik át.

A vagyonfelosztás kérdése azért is kiemelten fontos, mert Spears vagyona legújabb házassága alatt tovább gyarapodott, köszönhetően részben a hazánkban is hamarosan megjelenő memoárjának, és két új dalának (Tiny Dancer új verziója Elton John-nal, és a Mind Your Business-t Will.I.Am-mel). Az még nem tisztázott, hogy ebből a sok pénzből vajon mennyit kaphat a férj. Asghari ugyanis állítólag elégedetlen a megállapodással, és próbál a házassági szerződésen túli engedményekről tárgyalni, miközben azzal fenyegetőzik, hogy rendkívül kínos információkat hoz nyilvánosságra Spears-ről, ha nem kapja meg a szerinte neki járó összeget.

Csúfos véget ért Spears és Asghari kapcsolata Forrás: instagram/samashgari

A Page Six szerint nem világos, hogy a férj pontosan mennyi pénzt akar az énekesnőtől, illetve, hogy a jelenlegi házassági szerződés megengedi-e a másik félre nézve kényelmetlen információk nyilvánosságra hozatalát.

Spears és Asghari hivatalosan 2017-ben lettek egy pár, első találkozásuk az énekesnő Slumber Party című számának videóklipje forgatásához kötődik, amelyben a férfi is szerepelt. Házasságkötésükre 2022. június 9-én került sor a Thousand Oaks-i eldugott otthonukban.