Közel 60 milliárd forintot lehet nyerni ezen a lottón

Vágólapra másolva!
Az EuroMillions április 26-i sorsolásán akár újabb multimilliomost is köszönthet a világ, hiszen ezúttal brutális összeget, 130 millió fontot (közel 60 milliárd forintot) nyerhet egy szerencsés illető. Mi most segítünk neki elkölteni ezt a felfoghatatlan vagyont!
Vágólapra másolva!

Április 26-án, pénteken 130 millió fontot lehet nyerni az EuroMillions soron következő sorsolásán! Ha lesz nyertes, és az illető brit állampolgárságú, akkor ő lesz a 19. személy az országban, aki 100 millió font feletti nyereményt nyer. Richard és Debbie Nuttall idén januárban már nyert ezzel a játékkal 61 millió fontot. A mai sorsoláson egyébként további 10 brit személy fejenként 1 millió fontot nyerhet!

Fotó: Pinterest

130 millió fonttal már akár az életünk hátralévő összes számláját kifizethetjük, és még bőven marad luxuscikkekre is belőle. A szerencsés nyertesnek kedvcsinálóként ajánlunk néhány dolgot, amit érdemes lehet gyorsan megszereznie!

Ha az illető nagy futballrajongó, akkor örömmel ajánljuk számára a Sheffield Unitedet, amit tavaly nagyjából 125 millió fontra értékeltek. Így a mai győztes egykettőre a Bramall Lane focistadion igazgatói páholyában találhatja magát. Azonban nem biztos, hogy ez olyan jó befektetés lenne, hiszen a csapat a Premier League egyik kiesője jelenleg. 

Egy magánrepülőgép ára 1,59 millió font és 80 millió font között mozoghat, így az Euromillions nyertese könnyedén vehet egyet.

Sőt, ebből a vagyonból a nyertes azt is választhatná, hogy törzsutas lesz az űrbe. Egy jegy a Virgin Galactic 90 perces űrutazására 356.000 fontba kerül, ami szinte ingyen van egy ekkora vagyon birtokosának, és az utazás végén még akár magával Richard Bransonnal is megismerkedhet. 

A játékosokat arra kérik, hogy pénteken 19.30 előtt szerezzék be EuroMillions szelvényeiket, hogy esélyük legyen elvinni a főnyereményt!

2014 márciusában egy brit férfi 108 millió fontot nyert az EuroMillions-on, amiből vett egy 550 hektáros birtokot, de sokan azt hiszik, hogy ő csak az itteni kertész. Az elképesztő összegből az egykori autószerelő először vett magának néhány vadonatúj autót, aztán megvette álmai hatalmas 550 hektáros birtokát, amelyet vadvédelmi területté alakított.

Korábban az Origo egy lányról írt, aki szintén nyert az EuroMillions szerencsejátékon, méghozzá 17 évesen, és ezzel ő lett minden idők legfiatalabb lottónyertese. A nyeremény után azonban borzalmas élményekről számolt be.