Sosem látott összefogás a rászorulókért

Vágólapra másolva!
Eddig nem látott összefogás övezi az idei Adok-Kapok Napok Adománygyűjtő akcióját, a rengeteg magánszemélyen kívül, egyre több sztár is fontosnak érzi, részt vegyen az akcióba. Idén Wolf Kati, Péter Szabó Szilvia, Sasvári Sándor mellett többek között Gyurta Dani is belevetetette magát a munkába - tudatta közleményében az Ökumenikus Segélyszervezet.
Vágólapra másolva!

A biatorbágyi Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági akciójának sikerességét mi sem mutatja jobban, mint hogy a jótékonysági ruhagyűjtő akció keretében

az elmúlt 10 napban közel 45.000 felajánlás érkezett.

A kezdeményezéshez több híresség is csatlakozott, akik ruhaadományaik mellett önkéntesként is támogatják a hat éve útjára indult projektet.

Az Adok-Kapok Napok hivatalos félidei ruhaválogatása során valódi szortírozó kavalkáddá alakult a Premier Outletben található Adománygyűjtő Pont. Wolf Kati énekesnő, Péter Szabó Szilvia énekesnő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, Szabados Ágnes híradós, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Sasvári Sándor színész és Bakos-Kiss Gábor színész egyaránt belevetette magát a munkába.

A jótékonysági akció szervezőinek fontos, hogy a rászorulókhoz csak is jó minőségű ruhák és cipők kerüljenek, ezért minden beérkező adományt szortíroznak és átnéznek.

Az adományok olyan rászorulókhoz jutnak el, akik számára a rezsiköltség rendezése, illetve az alapvető élelmiszerek megvásárlása is komoly kihívást jelent, így a ruházkodásra, öltözködésre már csak nagyon kevés marad a családi kasszában.

A felajánlott ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja majd el a rászorulóknak.

Megunt, de jó állapotban levő ruháival most bárki segíthet!

A Premier Outletben található Adománygyűjtő Pont (106-os üzlet) május 6-ig tart nyitva.

A biatorbágyi outletközpont boltjai is összefogtak a jó ügy érdekében: az adományozók segítségét akár 50% kedvezményre jogosító kuponokkal köszönik meg.

A ruhaadományok célba juttatása az ország minden pontjára jelentős logisztikai költséggel jár. Aki ehhez szeretne hozzájárulni, az a 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forintot adományozhat. A www.segelyszervezet.hu oldalon lehetőség van online adományozásra, banki átutalás esetén pedig a 11705008-20464565-ös számlaszámra lehet 'Ruhagyűjtés' megjelöléssel pénzadományt eljuttatni.