Vágólapra másolva!
Csak Bács-Kiskun megyében 80 migránst tartóztattak fel a magyar rendőrök az elmúlt 24 órában. Csongrád-Csanád megyében is rengeteg dolguk volt, ott 57 migránst fogtak el. Több embercsempészt is őrözetbe vettek, ellenük persze eljárás indult. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök 57 migránst fogtak el az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében.

Az első 14 migránst Szeged és Mórahalom területén tartóztatták fel.

Az elfogott migránsok szírnek, és bangladesinek vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelesen igazolni, ezért a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Még ugyanezen a napon további 42 migránst tartóztattak fel Szeged, Mórahalom, Kiszombor, Röszke, Ásotthalom és Öttömös területén.

A migránsok között szír, afgán, líbiai, illetve tunéziai is volt, azonban hiteles iratokat ők sem tudtak felmutatni.

A rendőrök emellett a román-magyar közös ellenőrzés során Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen is találtak egy migráns férfit, aki egy román kamionban rejtőzköfött.

A férfi tunéziainak vallotta magát, de papírjai neki sem voltak.

A rendőrök 80 migránst tartóztattak fel az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun megyében.

Először Vaskút, Katymár, Tataháza és Bácsszentgyörgy közigazgatási területén fogtak el 25 migránst.

A migránsok szíreknek és afgánoknak vallották magukat, ám sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelesen igazolni.

Ugyanebben az időszakban újabb 55 migránst tartóztattak fel Hercegszántó, Madaras, Bácsborsód, Kunbaja, Bácsszentgyörgy és Bácsalmás területén.

Ők is szíreknek és afgánoknak vallották magukat, hiteles irataik nekik sem voltak.

A rendőrök ezért az összes migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A rendőrök egy embercsempésszel és tizenkét migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Győr-Moson-Sopron megyében.

Forrás: Police.hu

A rendőrök

június 13-án este 6-kor állítottak meg egy magyar kisteherautót az M1-es autópálya 100-as kilométerénél, Nagyszentjános közelében. A 31 éves román sofőrön kívül 12 migránst találtak az autóban, akik afgánoknak vallották magukat.

Az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelesen igazolni.

A rendőrök a migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a román sofőrrel szemben embercsempészet miatt eljárás indult.

Forrás: Police.hu

A rendőrök két migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Baranya megyében.

A két marokkói férfit Beremend területén tartóztatták fel.

Mivel sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelesen igazolni, a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!