Ördögi tervet eszelt ki egy szentesi férfi: fagyállóval mérgezte meg apósát annak születésnapján

A férfi azt írta a halálos ajándékra, hogy "szeretettel"
Vágólapra másolva!
Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul szeptember 14-én egy szarvasi férfi. A felesége mentőt hívott hozzá, kórházba vitték, ahol szeptember 26-án meghalt. Kiderült, hogy fagyállót ivott, azt csomagolta be neki valaki úgy, mintha a születésnapjára készült ajándék lett volna.
Vágólapra másolva!

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség elfogta a meghalt férfi vejét - írtra honlapján a rendőrség.

A 35 éves szentesi férfi azt mondta, hogy az apósa alkoholista volt, és emiatt döntött úgy, hogy eltávolítja a családból.

Azt gondolta, a mérgezés nem fog kiderülni, egyik ismerősétől fagyállót kért, azt beleöntötte egy csatos sörösüvegbe, majd a palackot becsomagolta.

Egy cédulára ráírta, hogy születésnapja alkalmából fogadja szeretettel, majd két keresztnévvel alá is írta a jókívánságot.

Miután elkészült a csomag, elment az apósához és átadta neki azzal, hogy az ajándék a postaládája előtt volt, ő csak felvitte a lépcsőházból, ha már meglátta, hogy ott van.

Másnap hívta a felesége szüleit, érdeklődött a hogylétük felől,

és az anyósa rögtön mondta neki, hogy a férje rosszul lett és kórházba került.

A férfi azt állítja, ekkor már megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyuljon, de tizenkét nap múlva meghalt. A 35 éves szentesi férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A férfi azt írta a halálos ajándékra, hogy "szeretettel" Forrás: police.hu