Rablással végződött két férfi közös iszogatása egy kecskeméti fesztiválon

Vágólapra másolva!
Néhány óra alatt azonosították azt a 36 éves, kecskeméti férfit, ai idén nyáron kirabolt egy másikat, akivel elötte együtt ittak, korábban pedig egy szállodába is betört. A rendőrök őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Egyedül iszogatott egy román férfi az egyik kecskeméti fesztiválon augusztus 21-én este, amikor mellé szegődött egy helybéli idegen. A férfi cigarettát kért a romántól, aki adott neki, és még egy sörre is meghívta. Beszélgetni kezdtek, aztán együtt iszogattak egészen addig, amig az újonnan megismert helybéli elcsalta a férfit egy félreeső, bokros részre. A helyi támadó

megvárta, hogy új ismerőse hátat fordítson neki és megütötte a fejénél. Áldozata összeesett és egy rövid időre az eszméletét vesztette.

Ezt támadója kihasználta és átkutatta a zsebeit. Mire a bántalmazott férfi feleszmélt, észrevette, hogy

eltűnt pénztárcája 115 ezer forinttal és a telefonja is.

A rendőröket egy szemtanú értesítette az esetről.

Forrás: Police.hu

A kecskeméti rendőrök a fesztiválozók meghallagatása és térfigyelő kameráinak felvételeinek elemzése után azonosították a rablót, akinek azonnal a nyomába eredtek.A 36 éves, helyi férfit tegnap fogták el és vették őrizetbe. A feltételezésük alapján ugyanez korábban az egyik hotelbe is betört. A szállodába az egyik ablakon keresztül jutott be, majd

a recepcióban talált pénztárcával és a benne lévő 100 ezer forinttal elmenekült.

A kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki rablás és lopás miatt és javasolták a letartóztatását - írja a Police.hu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!