A magyar baloldal újra katonákat küldene Ukrajnába - videó

Jávor Benedek
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely százmilliókból élő brüsszeli embere is küldene katonákat Ukrajnába. Korábban Márki-Zay Péter, a baloldal bukott kormányfőjelöltje sürgette, hogy Magyarország lépjen be a háborúba.
Vágólapra másolva!

Karácsony brüsszeli embere szerint Európának katonai segítséget kell nyújtania Ukrajnának. Jávor Benedek az MSZP-közeli Klikk Tv-nek azt mondta „az uniónak elemi érdeke, hogy feltartóztassa Oroszországot, és ezt Ukrajna támogatásával tudja megtenni, akár civil, akár katonai eszközök, segítség nyújtásával.

Az erről szóló videót alább tekinthetik meg: 


Még 2022-ben megerősítette Márki-Zay Péter, Gyurcsány jelöltje a köztévében, hogy magyar katonákat és fegyvereket küldene az ukrajnai háborúba. Az, hogy nem katona, nem kiképzett sorköteles embereknek ki kellene mennie, az hazugság - mondta Márki-Zay, tehát kiképzett magyar katonákat kiküldene a háborúba, ezzel pedig belesodorná Magyarországot a fegyveres konfliktusba. A baloldali politikus nem először tett háborúpárti nyilatkozatot, de hasonlóan nyilatkozott Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik alelnöke, Fekete-Győr András, Juhász Ferenc, Gyurcsány volt hadügyminisztere és Rónai Sándor DK-s EP-képviselő is.