Gyáván lapítanak Soros nővédő szervezetei a feleségét kínzó Magyar Péterről

Magyar Péter jogász, MagyarPéter,  2024.03.15., március 15., 2024. március 15.,
Fotó: Havran Zoltán/Mediaworks
Vágólapra másolva!
Varga Judit elérkezettnek látta az időt, hogy a nyilvánosság elé álljon azokkal a traumákkal, amelyek házassága évei alatt érték. Mint mai Facebook-posztjában megírta: volt férje, Magyar Péter őt rendszeresen bántalmazta, szavakban és tettekkel is. Magyarul: verte. A konkrét üggyel kapcsolatban az Origo megkereste a NANE Egyesületet is, azt tudakolva tőlük: az ilyen bántalmazóknak, mint amilyen Magyar Péter, véleményük szerint van-e helye a politikában, a közéletben?
Vágólapra másolva!

Varga Judit volt miniszter, Magyar Péter egykori felesége nemrégiben egy közzétett videóval utalást tett arra, hogy Magyar mellett párkapcsolati erőszakot szenvedett el. Az exférj kedden közzétett egy titokban készített hangfelvételt, amelyen Varga Judittal beszélgetnek, négyszemközt. 

Varga Judit ezután közösségi oldalán már egyértelműen bejelentette: 

volt férje rendszeresen bántalmazta, verbálisan és fizikailag is. 

Egy konkrét esetet felidézve arról írt, hogy az akkori férje ittas részegen először szidalmazta, provokálni próbálta, majd, miután nem reagált, 

könyveket vágott hozzá, és övcsatjával is megütötte.

Az Origo az üggyel kapcsolatban megkereste a nőket érő erőszak elleni kiállásával kampányoló, Soros-közeli NANE Egyesületet. Arra a kérdésre várjuk tőlük a választ:

aki övcsattal megüti, vagy rendszeresen veri a feleségét, annak távoznia kell-e a közéletből, a politikából?

Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ az egyesülettől, amint ez megtörténik, frissítjük írásunkat.