Szakítani akart vele a barátnője, ezért kegyetlenül megerőszakolta a nőt

Fotó: Rendőrségiillusztráció
Vágólapra másolva!
Egy tatabányai férfi nem tudta elfogadni, hogy barátnője szakítani akart vele, ezért elment a nő lakásához, ahol brutálisan rátámadt a neki ajtót nyitó barátnőjére. A férfi miközben megerőszakolta a nőt, többször meg is ütötte.
Vágólapra másolva!

Egy nő 2020 májusában szakított élettársával, aki ezt nem tudta elfogadni és ezért 2020 július 18-án este elment hozzá, ahol dörömbölni kezdett a bejárati ajtón, majd lekapcsolta a villanyórát. A nő a hangos kopogás miatt kinyitotta az ajtót, így a férfi bejutott a lakásba. Ekkor a nő a halószobába menekülve próbálta hívni a rendőrséget, de ezt a férfi megakadályozta és az ágyra lökte volt barátnőjét, majd ráfeküdt. 

Az ágyon fekvő nőt fojtogatni kezdte, majd dulakodni kezdtek, és mindketten a földre estek. Ezután legalább kétszer megütötte a nőt, majd levetkőzött. A nő ekkor megpróbált kiszaladni a szobából, de a férfi visszalökte az ágyra, majd megfenyegette azzal, hogy vagy megerőszakolja vagy megöli. 

Mivel a nő kiabálni próbált, ezért a férfi befogta a száját és többször arcon ütötte volt élettárást, akinek emiatt nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek. 

A férfi ezután orális szexre kényszerítette a nőt, aki a szexuális erőszak után újból megpróbált elmenekülni, de elcsúszott, ezért a férfi a hajánál fogva visszarángatta az ágyra. Nő ekkor könyörögni kezdett a férfinak és megpróbálta lenyugtatni, aki emiatt elengedte volt barátnőjét, aki így ki tudott menni a lakásból. A férfi keresni kezdte a nőt. Amikor nem találta elment.

A bíróság a férfit szexuális erőszak és súlyos testi sértés, valamint magánlaksértés miatt 3 év börtönbüntetésre ítélte.