Újabb világsztár viaszszobra látható a budapesti Madame Tussauds múzeumban

Vágólapra másolva!
Sherlock Holmes megformálójának, Benedict Timothy Carlton Cumberbatchnak viaszmása mától látható a Madame Tussauds Budapestben.
Vágólapra másolva!

A Madame Tussauds Budapest új figurával bővölt, Benedict Timothy Carlton Cumberbatch viaszmásával. Az angol színészt a legtöbben Sherlock Holmes-ként, illetve a Marvel sorozat Doctor Strange-eként ismerhetik. 

A viaszbábu Bécsből érkezett, és néhány hónapig látható lesz a Madame Tussauds Budapestben. Cumberbatch figurájának ünnepélyes átadásán részt vett az Egyesült Királyság nagykövetsége, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara, valamint Cumberbatch állandó magyar hangja, Simon Kornél.

Benedict Cumberbatch, Madame Tussauds Budapest, viaszbábu
Megérkezett Benedict Cumberbatch a Madame Tussauds Budapestbe
Fotó: Molnár Ágnes Astoria Com Agency

Minden egyes viaszfigura hónapokon át készül a Madame Tussauds London melletti speciális műhelyében, kézművesek, művészek és egyéb szakemberek bevonásával. Sok esetben maga az alany is együttműködik a stábbal, így tett az angol színész is.

 Cumberbatch még néhány hajszálat is felerősített a saját figurája fejére.

Benedict Cumberbatch, Madame Tussauds Budapest, viaszbábu
Megérkezett Benedict Cumberbatch a Madame Tussauds Budapestbe
Fotó: Molnár Ágnes Astoria Com Agency

„Benedict figurájának érkezése és a különleges világ, amit köré teremtettünk, újabb bizonyítéka annak, hogy nálunk mindig történik valami izgalmas. 

Cinema Kávézónk egyedülálló, 130 négyzetméteres LED falának köszönhetően egy gombnyomásra angol könyvtárszobát varázsoltunk a helyszínre, hogy vendégeink autentikus környezetben fotózkodhassanak ezzel az igazi brit úriemberrel 

- mondta el Óhidi Zsuzsanna, a Madame Tussauds Budapest operatív igazgatója.

A viaszmás egy fotel karfáján ül, így a látogatók leülhetnek mellé, valamint kipróbálhatják az interaktív paneleket is.