Egy fiatal pedofil férfi csalt ki több kislánytól meztelen képeket Pécsen

Vágólapra másolva!
Egy fiatal férfi több hamis álprofillal regisztrált egy közösségi oldalra, ahol kislányokkal kezdett ismerkedni. Miután a bizalmukba férkőzött, rávette őket, hogy töltsenek le a számítógépükre olyan programokat, amivel ő is hozzáférhet a lányok adataihoz. Ezután az összes közösségi oldalán megváltoztatta a jelszót, majd megfenyegette a lányokat, hogy csak akkor adja vissza a profilokat, ha küldenek neki meztelen képeket. A fotókat a fiú tovább küldte ismerőseinek.
Vágólapra másolva!

Egy 18 éves pécsi fiatal ellen az ügyészség szexuális erőszak és csalás miatt emelet vádat, ugyanis 2020-tól több álprofilt hozott létre a Facebookon, majd ott kiskorúakkal kezdett ismerkedni. Ezután több kislányt rávett arra, hogy a számítógépükre egy olyan programot töltsenek le, amivel be tud lépni a különböző elektronikai eszközeikbe.

Az egyik lánynak megígérte, hogy megtanítja őt, hogyan kell profilokat feltörni. Miután a lány letöltötte az ehhez szükséges programokat, a fiú megváltoztatta a különbözői internetes játékokhoz használt jelszavait, ami miatt a lány nem tudott belépni azokba. 

Majd a fiú megzsarolta, hogy csak akkor változtatja vissza a jelszavakat, ha küld neki szexuális tartalmú képeket és videókat.

A fiú később sem adta vissza a online játékokhoz használt fiókokat, a fotókat pedig továbbküldte.

A fiú ezen kívül még két kiskorúval is megismerkedett az interneten, akik számítógépébe szintén belépett, ahol rengeteg játékoz való hozzáférést letiltott, illetve a számítógépen tárolt bankkártya adatokat felhasználva több internetes vásárlást is végre hajtott.

Emellett több hamis hirdetéssel vert át közel 24 embert és csalással 1,5 millió forintot okozott a gyanútlan vásárlóknak.

pedofil, gyermekvédelem, újbuda
A kép illusztráció!
Fotó: Shutterstock

Március elején robbant a hír, miszerint a Gyurcsány – párti László Imre vezette XI. kerületben a Szivárvány Óvoda egyik 26 éves alkalmazottját őrizetbe vették, ugyanis a férfit a rendőrség szexuális kényszerítéssel és pedofíliával gyanúsítja. 

A férfi letartóztatását azóta meghosszabbították és most az óvoda igazgatója ellen nyomoz a rendőrség, ugyanis tudomásukra jutott, hogy az igazgatónak a szülők jelezték, hogy a pedofil gyanús dolgokat művel a gyerekekkel. Emiatt a szülők, mivel nem bíznak az önkormányzat tárgyilagosságában, egy nyílt levelet írta a városvezetésnek, hogy az óvodavezető ne mehessen vissza dolgozni addig, amíg a rendőrség nem tisztázza a szerepét az újbudai pedofil ügyben.

Egy pedofil férfi pedig hosszú éveken át verte, és erőszakolta meg a saját, és élettársa gyerekét. A kislányok mindössze tíz évesek voltak, amikor szexuálisan zaklatni kezdte őket. Az egészről a felesége, a gyerekek anyja nemcsak tudott, részt is vett benne.