Kiderült, mit csináltak a szülők, amikor az ötödik emeletről kizuhant a csepeli kisfiú

Vágólapra másolva!
Megszólaltak a rokonok annak a kisfiúnak az ügyében, aki tegnap zuhant ki egy csepeli panel ötödik emeleti lakásának ablakából. Csodával határos módon túlélte a balesetet, három bordája eltört ugyan, de hamarosan kiengedik a kórházból.
Vágólapra másolva!

Ahogyan megírtuk, Csepel központi részén, egy panel ház ötödik emeletéről kiesett egy kisfiú az ablakon. Egy bokorcsoportra esett, ezért élhette túl, a több, mint tíz méteres zuhanást, de így súlyos állapotban szállították kórházba - írja a Bors a Ripost cikke alapján.

Az egyik szemtanú ezt mondta a Borsnak az esettel kapcsolatban: 

"Egy nő nagyon sírt lent, amikor a mentők dolgoztak, valószínűleg ő volt a kisfiú anyja. Nagyon sajnálom, ami történt, tudom, hogy egy ilyen korú gyerek mellett elég egy fél percre másfelé nézni. A szívem szakadt meg a kisfiúért, meg azért az asszonykáért, aki ott zokogott" 

– mondta egy szemtanú a Borsnak.

A Tények stábja megkereste a kisfiú családtagjait, akik felidézték a sokkoló pillanatokat:

Egy csodagyerek

 - válaszolta a kisfiú egyik rokona arra a kérdésre, hogyan élhette túl a 10 méteres zuhanást. A férfi azt is elmondta, hogy 

a szülők otthon voltak, ám elég volt néhány pillanatig nem figyelni, és megtörtént a baleset.

 A szülők először azt gondolták, hogy elbújt, és keresni kezdték a gyereket. Csak akkor tudatosult bennük, hogy mi történt, amikor kiabálást hallottak kintről. A gyereket sokkos állapotban találták a bokrok között, de eszméleténél volt.

Az anyja a nevén szólította, és akkor elsírta magát

 - tette hozzá a rokon. A helyszínelés idejére a környéket lezárták, a gyereket pedig  súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az orvosok megállapították, hogy 

három bordája eltört, azonban állapota javul, hamarosan hazaengedik.

Egy évvel ezelőtt szintén egy gyerek zuhant ki egy budapesti lakás ablakán, egy másik kisgyerek pedig Romániában kétszer zuhant ki ugyanabból a lakásból, egy 11 éves kislány pedig 8-10 métert zuhant a Pálvölgyi-barlangban. 

Forrás: Bors