Saját feleségét lehallgatta Magyar Péter, de most kifogásolja, hogy foglalkoznak a négy évig börtönben ült anyós-gazdasági vezetőjével

magyarpéter
Magyar Péter mellett ott van barátnője, Vogel Evelin, és annak anyja, a fegyházból nemrégiben kiszabadult S. Mária Judit.
Vágólapra másolva!
Magyar Péter számára hirtelen fontos lett a magánélet védelme. Amióta gazdasági vezetőjéről - és egyben anyósáról - kiderült, hogy 4 év fegyházat osztottak ki rá piramisjátékért, azóta nagyon zavarja a nyilvánosság. Egyre sűrűbben használja a „magánélet” és az „édesanya” kifejezéseket is – ezek annyira nem foglalkoztatták, amikor titokban felvette, majd nyilvánosságra hozta a korábbi feleségével, három gyermeke édesanyjával folytatott magánbeszélgetést, illetve akkor sem tűnt kifejezetten családcentrikusnak, amikor a fiai édesanyját megverte.
Vágólapra másolva!

Nagyon komolyan veszi újabban Magyar Péter a magánélet szentségét – különösen azóta, amióta kiderült, hogy új anyósa, vagyis 

barátnőjének édesanyja piramisjátékkal tett tönkre embereket, csalt ki pénzt és emiatt nem kevesebb mint 4 év fegyházbüntetésre ítélték.

A saját pártjának alelnökeként funkcionáló Magyar az elmúlt napokban számos esetben kikérte magának, hogy a sajtó a magánéletében vájkál, és hogy barátnőjének „nem közszereplő” édesanyjának viselt dolgairól írnak. Aki, mint tudjuk, Magyar Péter gazdasági ügyeit intézni. 

Mindezzel több probléma is van.

 

A házastársi beszélgetés nyilvánosságra hozatala belefér?

Mi ez a hirtelen jött szemérmesség? Éppen Magyar Péter akar leckét adni a magánélet védelmével kapcsolatban, aki titokban felvett egy magánbeszélgetést a feleségével, amely beszélgetés során őt tudatosan faggatta, majd ezt a felvételt feltette az internetre? 

Abban az esetben nem érdekelte, hogy a magánélet legelemibb részét képező házastársi beszélgetést tett nyilvánossá bárki számára elérhetően?

A „magánélet” kifejezés mellett ráadásul előszeretettel hozakodik elő azzal, hogy a barátnője „édesanyját” méltatja. 

Gyermekei édesanyját ugyanakkor szemrebbenés nélkül elárulta,

és miután szavakban és tettleg is éveken keresztül bántalmazta.

 

Nyilvánosan egymás nyakában lógnak, a pénzügyeit intézi

Az asszony ugyanakkor videó- és fényképfelvételek szerint is Magyar „fellépésein” rendszeresen megjelenik, beszélget vele (talán éppen tanácsokkal látja el).

Magyar Péter "nem közszereplő" anyósjelöltje gyakran az "első sorból" drukkol Fotó: Metropol

Egy gazdasági bűnöző mint pénzügyi vezető

És ha már tanácsok: 

milyen pénzügyi vezető lehet az, aki egy 7 vagy akár 8 milliárdos piramisjáték-botrányban vett részt, és ezért fegyházba küldte a bíróság? 

Hogyan bízhat egy jellemtelen gazdasági bűnözőre akár csak 10 forintot is egy felelős vezető – amilyennek Magyar Péter saját magát igyekszik láttatni? Sajer Mária embereket, köztük talán kispénzűeket, nyugdíjasokat is megkárosított, közvetve vagy közvetlenül. 

Különös, hogy Magyar Péter, aki szívesen beszél mások erkölcseiről, morálisan mégis vállalhatónak érzi, hogy egy elítélt gazdasági bűnöző a pénzügyeit kezelje.

A lassan már mindenért perrel (nehezen érthető okból amúgy, de kártérítési perrel is) fenyegetőző Magyar Péter az anyósjelöltjét egy Facebook-posztban olyannak írja le, aki „tisztességes munkából tartja el a családját”. Hogy most éppen miből tartja el, azt nem tudjuk, de ami miatt rácsok mögé került, az sok minden lehetett, de nem tisztességes – 

az viszont ijesztő, ha Magyar Péter szerint a gazdasági bűnözés tisztességes.

magyarpéter, vogelevelin
Magyar Péter megnyerőnek mutatkozik a közösségi médiában, itt épp barátnőjével sétál a vonat felé, aminek egyik kocsiját végül önkényesen elfoglalták. Ezzel vegzálták az utasokat, és testőrei még igazoltatták is őket, pedig ehhez nem volt joguk
Fotó: Facebook

Rettegve menekül a kérdések elől

Visszatérve a nyilvánosságra, amely amúgy elsősorban Magyar Péternek jelent problémát, és csakis kényelmetlen kérdések esetén. A tények ugye makacs dolgok, ezért lehet az, hogy Magyar hol a fenyegetőzésbe menekül, hol pedig konkrétan elmenekül.

 Így történt ez akkor is, amikor a Magyar Nemzet újságírójának kérdései elől bátran elfutott...

Videófelvétel készült arról (alább), amikor Magyar Péter, ahelyett, hogy érdemi válaszokat adott volna a kérdésre, hogy milyen szerződésben állnak a Bajnai Gordonhoz köthető Datadat céghálóval, aljas módon ráuszította a tömeget a Magyar Nemzet riporterére és remegve elfutott a kérdések elől. 

Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, Magyar Péter mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat cégcsoport. Mindez Magyarék talpramagyarok.hu oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki.

2024. február 29-én regisztrálták a  oldalt, ami Magyar Péterék közösségének és az egyesületnek a bemutatását hivatott szolgálni. A DatAdat-kör pedig rögtön feltűnik a weboldal adatkezelési tájékoztatójában, ahol két hozzájuk köthető entitás is említésre kerül. 

Az Estratos Digital egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, aminek ügyvezetője Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a DatAdat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

A cégadatokból pedig az derül ki, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a DatAdat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata. A Magyar Péterék weboldalának adatvédelmi tájékoztatójában feltűnő másik entitás a Lunda, amely egy adománygyűjtő platform. Ezt a terméket szintén a DatAdat fejlesztette.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!