Mindenkit segítségre szólítanak föl a sztárok

Vágólapra másolva!
Daniel Day Lewis színész vért, a U2 pénzt gyűjt az amerikai terrortámadás károsultjainak. Britney Spears lemondta dél-amerikai és európai útjait.
Vágólapra másolva!

Daniel Day Lewis, aki Martin Scorsese mostanában leforgatott Gangs Of New York című filmjének főszerepét alakította, és a terrortámadás idején a környéken tartózkodott, vért szállított a helyi kórházakba. Az utolsó mohikán sztárja maga is szeretett volna vért adni, de vissza kellett fordulnia, akkora sorok álltak a háztömb körül. Reméli azonban, hogy legközelebb meg tudja közelíteni a véradóállomást.

Az egyébként is karitatív cselekedeteiről és felhívásairól híres U2 zenekar felszólította rajongóit, hogy adományaikkal támogassák a New York-i és washingtoni tragédia károsultjait. "A felajánlott pénz a Vöröskereszten keresztül a mostani tragédia és más hasonló katasztrófák áldozataihoz, azok hozzátartozóihoz jut" - olvasható az együttes honlapján.

Britney Spears, a tinik bálványa úgy döntött, lemondja brazíliai és németországi promóciós útjait, hogy a családjával maradhasson az Egyesült Államokban. A popsztár épp Ausztráliába tartott a terrortámadás idején, a repülési tilalom miatt pedig egyelőre nem tud visszatérni hazájába. "Tisztában vagyok vele, hogy ezzel nagy csalódást okozom a rajongóimnak és a médiának, de ígérem, megérkezésem után elérhetővé teszem magam mindenki számára, és minden interjúmeghívásnak eleget teszek az Egyesült Államokban. Mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségekért, de bízom benne, hogy meg tudják érteni, ha ezekben a szomorú és nehéz időkben hazatérek a családomhoz, a szeretteimhez" - olvasható az énekesnő weboldalán.

Korábban:
Megdöbbent popsztárok
Moby az FBI-t és a CIA-t okolja
Megbénult a szórakoztatóipar Amerikában