Milliók álma, Britney újra egyedül

Vágólapra másolva!
A hírek szerint a szőke álomleány Britney Spears és barátja, az 'NSynces Justin Timberlake kétévnyi együttlét után szakítottak. A kapcsolatnak állítólag Timberlake vetett véget.
Vágólapra másolva!

A párocska még 1993-ban ismerte meg egymást, amikor is a híres Mickey Mouse Clubban léptek fel. Akkor még Mickeyre emlékeztető füleket viseltek, énekeltek és táncoltak. Mindkettőjük pályája így is folytatódott, s bár az egérfüleket elhagyták, évekkel később is jól megértették egymást.

1999 óta a pár hivatalosan is pár, románcukról, közös életükről rengeteget cikkezett a sajtó, hancúrozásaiktól a közösnek tervezett házukba vásárolt wc ülőke milyenségéig mindent megírtak az újságok.

Justin most úgy döntött, eddig és nem tovább, mivel szíve választottját szinte nem is látja soha, s a sajtó kellemetlenkedése is egyre megerőltetőbb. Britneyt állítólag látták egy hollywoodi kávézóban, amint sírva meséli az esetet barátnőjének, Tara Reidnek.

Az álomnak kikiáltott párt a bulvárlapok már többször össze akarták esketni, szalagcímekben legalábbis. Bár Britney az utóbbi időben gyakran tagadni kényszerült az esküvő tervét, már annak időpontját is biztosan tudni vélték a bennfentesek, s várták a Valentin-napot. A házasság természetesen nem jött létre.

Azt persze Britney sem tagadta soha, hogy eljegyezték egymást, s egyszer majd össze is akarnak házasodni. Tervezgették jövőjüket, építgették közös otthonukat.

Januárban Britney még így nyilatkozott: "Nem akarunk összeházasodni, gyerekeket nevelni és effélék - talán majd úgy tizenöt év múlva."

Nos úgy tűnik, mostanában valóban nem szül Britney kis Timberlake utódokat. Tizenöt év azonban nagy idő, addig akár még teljesíthetik is a tervet.


Korábban:
Britney szerint Justin a csókkirály
Britney-t és Justint rajtakapták az ágyban
A legkívánatosabb sztártestrészek
Feloszolhat az N Sync

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Britney albumaival