Megjelenik Madonna első mesekönyve

Vágólapra másolva!
Madonna, az olasz származású amerikai énekesnő mindig is igyekezett kétségkívül sikeres zenei pályafutását felhasználni arra, hogy a közélet, a művészet más területein is kipróbálhassa magát. A színészi karrierre áhítozó Madonna kitartó, ám kudarccal végződő próbálkozásai után most az írással kísérletezik. Angol rózsák címmel hamarosan megjelenik a jelenleg Nagy-Britanniában élő popdíva öt kötetből álló mesekönyvsorozatának első darabja.
Vágólapra másolva!

Húsz évvel pályafutásának kezdete után Madonna még mindig meg tudja lepni a világot: a 45 éves olasz-amerikai világsztár legújabb munkája egy képes mesekönyvsorozat, amelyet 6 éven felüli gyerekeknek írt.

Madonna honlapjahttp://www.madonnaweb.com/Ki a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32962

A neves brit Penguin könyvkiadó vállalat hétfőn bejelentette: szeptemberben megjelenik az öt könyvből álló sorozat első kötete, az Angol rózsák, amely a világ számos országában kapható lesz majd. "Szinte nincs olyan hely a világon, ahol ne ismernék Madonna nevét - ezek a könyvek általános érvényűek, amelyeket valószínűleg szívesen forgatnak majd olvasóik" - nyilatkozta John Makinson, a kiadó elnöke.

A brit illetőségű Penguin megvásárolta a könyvek Egyesült Államok területén kívüli angol nyelvű terjesztésének jogát a New York-i Callaway kiadótól, amelynek alapítója, Nicholas Callaway szerint Madonna meséi egészen különleges és varázslatos alkotások. "Történetei, sokszínűségük ellenére is, azt a titkot idézik, amit a Róka oszt meg a Kis Herceggel: 'Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan' " - vallja Callaway a sorozatról, amelynek minden egyes kötetét egy-egy híres illusztrátor rajzai díszítik.