Kimentett egy fuldokló kutyát a folyóból, emiatt kórházba került

Vágólapra másolva!
A 27 éves Reece Taylor éppen edzésről tartott hazafelé amikor megláttott egy fuldokló kutyát a Winsum folyón, az Egyesült Királyságban. A férfi nem tétlenkedett, azonnal a vízbe ugrott és kimentette az állatot a vízből, aki félelmében arcon harapta. A férfit kórházba kellett szállítani - írja a Dailystar.
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi éppen edzésről tartott hazafelé, amikor egy segítségért kiáltó férfi mellett haladt el, aki a vízbe esett kutyáján próblt segíteni. Reece egy percig sem tétlenkedett, levetkőzött, a vízbe ugrott és megpróbálta megmenteni a Bentley névre hallgató Cane Corso kutyát.

"Amikor felnőttem, a házunk olyan volt, mint a helyi állatmenhely. Voltak kutyáink, macskáink, nyulaink, házi galambunk, pulykáink." - mesélte Reece Taylor.

A mentési sikerrel zárult, azonban

a kutya iljedtében arcon harapta megmentőjét, aki emiatt kórházba került.

A férfi azt mondta, hogy ha tovább ment volna, és akutya megfullad, akkor nem tudott volna többé a tükörba nézni, tudván, hogy segíthetett volna rajta.

- mondta a Reece Taylor. Akinek a kórházban pár öltéssel összevarták a sérüléseket az arcán.

Mint kiderült, a kutya gazdái Jade Lanigan és Jacob Williams fiukkal, Jamie-vel csónakáztak a Wensum folyón, amikor megtörtént a baleset. A férfi is megpróbálta kimentette Bentley-t, de neki nem sikerült.