Súlyos baleset történt egy walesi vidámparkban, egy férfi kirepült a hullámvasútból

Vágólapra másolva!
A délnyugat-walesi Pembrokeshire-ben található Oakwood vidámparkot evakuálták, miután a népszerű Treetops hullámvasúton súlyos baleset történt. Szemtanúk beszámolói szerint valószínűleg a szerkezet egy része lecsúszott a pályáról és egy férfi kizuhant menet közben. A többi utas - köztük gyerekek - kétségbeesetten, sokkos állapotban kiabálták, hogy állítsák le a hullámvasutat. 
Vágólapra másolva!

Sean Hayes és felesége, Caroline a hullámvasút elején ültek amikor bekövetkezett a tragédia. A férfi beszámolója szerint amikor hátrafordult látta, hogy a szerkezett egy része lecsúszott a pályáról és mindenki sikoltozik, hogy állítsák le a hullámvasutat - írja a Metro.

A személyzet az események láttán pánikba esett, de sikerült megállítani a szerkezetet - Hayes szerint viszont közel sem azonnal.

Miután a többségnek sikerült leszállni a hullámvasútről,

Hayes egy férfit látott arccal a földön feküdni, mellette egy alkalmazott egy mentős is volt.

Az esethez mentőhelikoptert is kellett riasztani,

a férfi valószínűleg kizuhant a hullámvasút hátsó részéből. Később állítólag a balesetet szenvedő férfi magához tért és beszélni is tudott.

Hayes egyúttal megjegyezte, hogy mielőtt felszálltak volna a hullámvasútra, várniuk kellett tíz percet mivel a karbantó személyzet egy hiba elhárításán dolgozott.

A vidámpark még az 1980-as években épült.