Megrázó részletek az ápolója által kínzott és kifosztott Alain Delon ügyében

Alain Delon et sa compagne japonaise, Hiromi Rolin, accusée par les 3 enfants de ce dernier de harcelement moral et détournement e correspondance.
Vágólapra másolva!
Érzelmi bántalmazásért és a cselekvőképtelenség kihasználásáért perli családja Alain Delon házi ápolóját és élettársát, aki megpróbálta elszigetelni környezetétől a legendás színészt. 
Vágólapra másolva!

Alain Delon a 2019-es agyvérzése óta nagyon rossz fizikai állapotban van.

Delon fia, Antony azt nyilatkozta, hogy apja élettársa és ápolója, Hiromi Rollin mintegy 42 millió forintnak megfelelő összeget rejtett el a fürdőszobájában, és a művész bankszámláját is rendszeresen leürítette. Erről az Origo korábban részletesen is írt.

Alain Delon Forrás: AFP/Thomas Coex

Alain Delon a héten ünnepelte 88. születésnapját, de az ünneplést beárnyékolja az erőszakról és sikkasztásról szóló botrány.

A színész gyerekei nyáron perelték be a férfi ápolóját, és utasították, hogy költözzön el a birtokról. Anouchka, Alain-Fabien és Anthony Delon azt állítják, hogy az ápoló 2019 óta egyre agresszívebben lép fel mind az apjuk, mind a további családtagok ellen, és mindent megtett annak érdekében, hogy a férfit elszigetelje a környezetétől.

Amikor a gyerekek telefonáltak Rollin többször letagadta, hogy az apjuk otthon volt, kezelte a férfi levelezését, és még a kedvenc kutyáját is menhelyre adta.

Rollin fürdőszobájában 110 ezer euró (41,5 millió forint) készpénzt talált a rendőrség, amelynek eredetét nem tudták kideríteni.

Alain Delon és ápolója Forrás: Capture TV5 Monde/Capture Tv5 Monde

Ezenfelül Delon bankszámlájáról az együttélésük utolsó négy hónapjában havonta 900-950 eurót (300-400 ezer forintot) vett le Rollin.

Rollin nemrégiben a francia sajtóban úgy nyilatkozott, hogy az egész ügy a Delon-gyerekek ferdítése, akiknek egyetlen célja, hogy eltávolítsák őt az apjuk életéből - írta a vg.hu.