Vallásos lett, és emiatt lezárta pornókarrierjét az egykori OnlyFans-modell

Vágólapra másolva!
A Nala nevű fiatal nő korábban lázadó fiatalként élt, majd keresztény hitre váltott, így hátat fordított a modellkedésnek és a felnőttfilmek világának. Sok rajongójának azonban továbbra is nagyon hiányzik.
Vágólapra másolva!

A Nala the Ninja néven ismert internetes modell megtérése előtt 1, 3 millió Instagram-, és több, mint 420 ezer TikTok követővel rendelkezett, emellett OnlyFans-modellként is igen népszerű volt.

A lány azonban nemrég baptista hitre váltott, megkeresztelkedett,  és lemondott az erotikus tartalmak gyártásáról.

nala the ninja, nala, insta, modell
Fotó: instagram.com - fitness_nala / instagram.com - fitness_nala

A napokban megosztott egy felvételt, melyben nyíltan beszélt a döntéséről. A videót közel 21 millióan nézték meg.

Nem számít, mit tettél, Isten szeret téged, megbocsát neked, és azt akarja, hogy közel legyél hozzá. De ehhez először neked kell felé fordulnod, és befogadnod őt a szívedbe. 

 

- mondta Nala a videóban, ezután kitért arra, hogy lelkész családba született, magántanuló volt, emiatt valóságos börtönnek érezte az életét.

 Lázadó fiatalként 16 évesen önálló lett, melynek során rossz útra tért. Többek között 

az OnlyFans-ra is felregisztrálta magát modellként, ami meghozta számára a korábban vágyott sikert, ma már azonban nem büszke rá. 

Megtérésének hírére a rajongók különféleképpen reagáltak. Legtöbben büszkék voltak rá, és sok sikert kívántak neki,  ám volt, aki azt írta, hogy ő volt a kedvenc OnlyFans modellje, és nagyon hiányzik neki.

Forrás: DailyStar