Brutális bosszút állt a barátján egy nő, miután megcsalta az unokahúgával

Vágólapra másolva!
Egy nő miután megtudta, hogy párja a születésnapján a rokonával csalta meg, aki ráadásul még kiskorú is volt, akkor azonnal bosszút állt a férfin. Párját becsalta a hálószobába, ahol megcsonkította. Ezután a nőt letartóztatták, azonban ekkor jött a legnagyobb meglepetés, ugyanis a férfi újra felkereste volt barátnőjét.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Daiane dos Santos tavaly decemberben tudta meg, hogy párja, a 39 éves Gilberto Nogueira de Oliveira a nő 15 éves unokahúgával csalta meg, ráadásul Daiane születésnapján. A férfi a megcsalás előtt azt tervezte, hogy év elején megkéri párja kezét, de a nő bosszúja után minden megváltozott. 

Daianenek az unokahúga mondta el, hogy lefeküdt a nála sokkal idősebb férfival. Emiatt a nő megfogadta, hogy bosszút áll hűtlen párján, ezért egy este a nő szexi fehérneműt vett fel, majd becsalta a párját a hálószobába. Amikor Gilberto bement a szobába, akkor a nő lekapcsolta a lámpákat, majd levetkőztette Gilbertot és a férfi nemi szervét egy gumiszalaggal összekötözte.

 Ezután elővett egy borotva pengét, amivel levágta a párja péniszét, majd lefotózta a megcsonkított férfit és a képet elküldte Gilbert családjának, mielőtt lehúzta azt a vécén.

A férfi azóta több műtéten is átesett, de még mindig nem épült fel teljesen. Amikor újra egészséges lesz, akkor péniszprotézist fognak beültetni neki. Gilberto a támadás után azt mondta, reméli volt barátnője börtönbe kerül, ennek ellenére mégis kibékült vele.

Március 15-én Gilberto egy bocsánatkérő üzenetet küldött a lánynak, aki a börtönből válaszolt párjának. Daianet a kegyetlen csonkítás után letartóztatták. 

image

Nem hiszem el, hogy levelet kaptam tőled. Nagyon boldog voltam, mivel úgy képzeltem, hogy soha többé nem lesz veled semmilyen kapcsolatom.

- írta a nő válaszul a Gilberto levelére, amiben a lány hollétéről érdeklődött. Ekkor Daianet azt is elmesélte a férfinak, hogy nagyon rossz állapotban van a börtönben, ugyanis két hónapja ugyanazt a nadrágot viseli. Emiatt a cellájából sem hajlandó kimenni, mivel az őrök a folyosón vetkőztetik a nőt és nem szeretné, ha bárki megtudná, hogy csak egy nadrágja van.

Gilberto elmondta, hogy vállalja a felelősséget a történtekért.

image

Ha nem feküdtem volna le az unokahúgával a születésnapján, akkor mindez nem történt volna meg. Daiane egy csodálatos nő, aki szeret engem. Nem érdemelte meg, hogy így eláruljam.

- nyilatkozta a férfi, majd hozzátette mindent megbocsátott Daianenak, akinek a 6300 fontot, tehát közel 3 millió forintot ajánlott fel, hogy állja a perköltségeket.

Daiane tárgyalása április 24-én kezdődik, ahol súlyos testi sértés miatt akár 12 év börtönbüntetést is kaphat. - írja a DailyStar.