Meghan Markle fenyegetve érzi családját, Harry herceg egyedül utazhat az Egyesült Királyságba

Vágólapra másolva!
Meghan azt tervezte, hogy jövő hónapban visszatér az Egyesült Királyságba Harry herceggel és gyermekeikkel, de egy forrás szerint változtak a tervek, mivel nem lenne a család biztonságban.
Vágólapra másolva!

A 42 éves kétgyerekes anyuka, Meghan Markle azt tervezte, hogy a jövő hónapban visszatér az Egyesült Királyságba Harry herceggel és gyerekeikkel. Meghan állítólag meggondolta magát a családja közelgő nagy-britanniai látogatásával kapcsolatban, mivel aggódik a gyerekei biztonsága miatt. A jelentések szerint kiszivárgott, hogy mik a tervei a családnak a brit látogatás alkalmával - írja a Mirror.

Sussex hercegének látszólag két lehetősége maradt, aki részt vesz majd az Invictus Games 10. évfordulós szertartásán a Szent Pál katedrálisban május 8-án. Harry állítólag nem örül a tervek megváltozásának, mivel most jobban kötődik az Egyesült Királysághoz, mint valaha, különösen azóta, hogy édesapja és sógornője is rákkal küzd. 

Markle, Royal Family, III.Károly, Kate Middleton, Harry herceg
Egyre nagyobb a szakadék a királyi család tagjai és Harry herceg családja között
Fotó: AFP / AFP or licensors/(L-R) Britain's Prince Charles, Prince of Wales, Britain's Prince William, Duke of Cambridge, Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrive for the Royal Family's traditional Christmas Day service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk, eastern England, on December 25, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Harry szeretné, ha felesége támogatná ebben a nehéz időszakban.

Sussex hercege nem titkolta, hogy kétségbeesetten szeretné helyrehozni a kapcsolatát apjával, és a Mirror forrása szerint a repülőtérről első útja egyenesen szeretett édesapjához vezet majd, akinél az év elején rákot diagnosztizáltak. Katalin hercegné és Vilmos herceg egyre jobban aggódik a királyért és ahogy az Origo is beszámolt róla korábban nagyon rossz hír érkezett a rákbeteg Katalin hercegnéről.

Mostanra eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érezné magát biztonságban. Két forgatókönyv képzelhető el, hogy a család fokozott védelem mellet vesz részt a rendezvényen, vagy Harry egyedül - családja nélkül -menjen a szertartásra 

- állította a forrás.