Álommunkát hirdetett a floridai Walt Disney Word

Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
A világ legvarázslatosabb helye minden brit Disney-rajongót arra invitál, hogy jövőre a Disney Worldben dolgozzon.
Vágólapra másolva!

A brit Disney-rajongók álma válhat valóra, hiszen akár az egész nyarat a floridai Orlandóban, a Walt Disney World Resort szívében tölthetik - így első kézből tapasztalhatják meg a "Disney-varázslatot".

A szórakoztató park ugyanis csereprogramot indított az Egyesült Királyságban és Írországban tanuló diákok számára, akik a nyári szünetet Amerikában tölthetik - a jelentkezéseket már be lehet benyújtani.

A sikeres pályázóknak lehetőségük lesz a világ minden tájáról érkező vendégekkel való találkozásra, a park területén különböző munkakörökben dolgozhatnak majd.

 

A fizetés várhatóan 16 dollár lesz óránként (kb. 5800 forint), és a programban résztvevők legalább heti 32 órát fognak dolgozni. A program 2025 júniusától augusztusáig tart, aminek befejezése után 30 napig az Egyesült Államokban maradhatnak turisztikai céllal.

A jelentkezőknek az önéletrajzukban igazolniuk kell, hogy tanulnak - a szakot és a tanulmányi szintet, illetve a tanulmányaik kezdő és befejező dátumát, valamint a jelenleg látogatott egyetem nevét. Az alkalmas jelöltekkel a Zoomon keresztül veszik fel először a kapcsolatot, ezután a sikeres jelentkezőket pedig személyes interjúra hívják meg idén ősszel Londonba vagy Skóciába - írja a Mirror.

A jelentkezési határidő idén június 14-én 17 órakor zárul.