Letartóztatták a világelső golfozót

Vágólapra másolva!
Egy klasszis játékost azért vett őrizetbe a rendőrség, mert egy közlekedési balesetet követő dugóban nem követte a rendőri utasításokat.
Vágólapra másolva!

Scottie Schefflert péntek reggel őrizetbe vette a rendőrség, mert nem követte a rendőrségi utasításokat egy gyalogos halálos balesetét követő dugó során - írja a Golfweek.

A louisville-i rendőrség szerint a gyalogos az úttesten próbált átkelni, amikor egy busz elütötte a klubba behajtó járművek számára fenntartott sávban. A rendőrség szerint a férfi a helyszínen meghalt.

Az NBC azt írja, Scheffler pénteken a Louisville-ben zajló PGA-golfbajnokságon indult volna, és késésben volt a baleset miatt. A világelső golfozó megpróbálta kikerülni a forgalmat, és egy rendőr mellett is elhajtott. Végül csak a hatóság felszólítására állt meg. Ezt követően a sportolót megbilincselték, és beültették egy rendőrautó hátsó ülésére.

A rendőr utasította a férfit, hogy szálljon ki az autójából, majd nekilökte a járműnek, és megbilincselte, majd betették egy rendőrautó hátsó ülésére.

Scheffler egy riportertől kért segítséget , aki viszont elhárította az ügyet, mondván, hogy egy rendőr azt mondta neki, hogy lépjen hátrébb - írj a CBS News.