Nigériai csaló áldozata lett egy 17 éves fiatal, a szégyen miatt vetett véget az életének

Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
Rohan Cosgriff az Instagramon „barátkozott” össze egy tinédzser lánnyal, de ekkor még nem sejtette a 17 éves ausztráliai fiú, hogy a lány, akivel beszélgetett valójában egy nigériai csaló.
Vágólapra másolva!

Miután a csaló elnyerte a fiatal fiú bizalmát, megkérte, hogy küldjön neki magáról egy szexi fotót, amit Rohan végül meg is tett - írja a Daily Mail.

Ekkor az események gyökeres fordulatot vettek, a zsaroló azzal kezdett fenyegetőzni, hogy nyilvánosságra hozza Rohan képét, és ha ezt nem akarja küldjön el neki 1000 dollárt (kb. 365 ezer forintot).

A fiú nem látott ebből a szituációból kiutat és néhány órával később öngyilkos lett.

Rohanra édesapja talált rá holtan a házuk melletti tisztáson, ahol labdázni szoktak. A mentők kiérkezéséig küzdött fia életéért, de visszahozni már nem tudta. 

 

Másnap, a házkutatás során a rendőrség találta meg azt a cetlit, amire Rohan búcsúüzenetét írta: - Sajnálom. Óriási hibát követtem el. Mindannyiótokat nagyon szeretlek.

Cosgriffék ezután jöttek csak rá, hogy fiuk átverés áldozata lett - írja a Bors.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!