Szilágyi Áronnal népszerűsíti a tehetséggondozást a Nemzeti Tehetség Központ

Oly fencing Horizontal, Szilágyi Áron
Gold medallist Hungary's Aron Szilagyi celebrates during the medal ceremony for the men's sabre individual during the Tokyo 2020 Olympic Games at the Makuhari Messe Hall in Chiba City, Chiba Prefecture, Japan, on July 24, 2021. (Photo by Mohd RASFAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó idén "tehetségnagykövetként" népszerűsíti a tehetséggondozást Magyarországon és a határokon túl.

A Nemzeti Tehetség Központ az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: több nagyvárosba - köztük mintegy tíz határon túli magyar közösséghez - ellátogatva bemutatják a Szilágyi Áronról készült Egy mindenkiért című filmet.

Ismertetik továbbá a Nemzeti Tehetség Program és a központ által nyújtott pályázati lehetőségeket, például a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért díjat, illetve a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogramot.

A rendezvényeken az érdeklődők Szilágyi Áron mellett találkozhatnak Muhi Andrással, a film rendezőjével is. Az első vetítést Jászberényben tartják péntek este, a részvétel ingyenes.