A saját testvére lehet a teniszvilág új sztárjának legnagyobb kihívója - videó

2023 US Open - Day 2 Calos Alcaraz, District Germany Spain USA New York City Queens - New York City Men Photography Grand Slam WTA Tour Individual Event Flushing - Queens USTA National Tennis Center Round One Match Point - Scoring US Open Ten
Carlos Alcaraz énekelt is a közönségnek
Vágólapra másolva!
Szenzációs videó került nyilvánosságra a US Open-címvédő és wimbledoni bajnok Carlos Alcaraz testvérének, a 12 éves Jaime Alcaraz Garfiának a képességeiről a teniszpályán.

A 20 éves Carlos Alcaraz jelenleg New Yorkban robog a címvédés felé a US Openen, hiszen már az elődöntőbe jutott a legutóbbi játéknapon. A legfiatalabb öccse, Jaime egyelőre még ilyen eredményekkel nem büszkélkedik, de a korosztályában az egyik legjobb – júliusban például Madridban nyert rangos, korosztályos világversenyt.

Egy vírusszerűen terjedő videóból pedig mindenki számára kiderül, hogy a nyögése mellett a rövidítése, a fonákja, a tenyerese és a nyesése is a bátyjáéhoz hasonlóan elsőrangú.

A hozzászólók közül máris többen vizionálják, hogy a jövőben olyan sikereket érhetnek el a férfiaknál, mint amit a nőknél a Williams nővérek tettek meg az előző évtizedekben, egyesek pedig konkrétan is leírták, hogy

a 2029-es Roland Garros-döntőt egymás ellen vívja majd a két Alcaraz testvér.