Vágólapra másolva!
Az egész világon egyre sikeresebb olimpiai sportág hazai népszerűsítése céljából adott megbízást a Magyar Triatlon Szövetség a Best Ever ügynökségnek, amelyet az emlékezetes budapesti atlétikai vb szervezőbizottságának több tagja alapított.

Több millió versenyzővel a triatlon a világ egyik legdinamikusabban fejlődő olimpiai sportága.  Nemcsak az elit nemzetközi versenysorozatok, hanem az izgalmas kihívást kereső szabadidősportolók számára szervezett versenyek népszerűsége is egyre nagyobb. A Magyar Triatlon Szövetség célja, hogy a nemzetközi trendekhez igazodva itthon is a legnépszerűbb sportágak közé emelje az úszás, a kerékpározás és a futás hármasára épülő triatlont. A Best Ever ügynökség feladata, hogy kommunikációs támogatást nyújtson a szövetség növekedési stratégiájához.

Kiemelt feladata lesz a magyar válogatott nemzetközi, köztük olimpiai szereplésének kommunikációja, valamint a triatlon népszerűsítése a hazánkban rendezett nemzetközi versenyek segítségével.

Kindl Gábor és Németh Balázs
Fotó: triatlon.hu

Meghatározó korszakát éli a hazai triatlonsport és a Magyar Triatlon Szövetség. Komoly ambícióink vannak a sportág népszerűsítését, még nagyobb számú szabadidősportoló bevonását, valamint a nemzetközi versenyek hazai megrendezését és a válogatott versenyzők eredményeit illetően is. Mindezek sikere érdekében a sportszakmai terület mellett szeretnénk biztos szakmai alapokra helyezni a kommunikációt is, amelyet az atlétikai vb-n már bizonyított Best Ever Kft. csapatára bíztunk. Hiszek abban, hogy van és lesz mit mondanunk a hazai triatlonról a sport kedvelőinek, támogatóinknak, így ezen a területen is magasabb fordulatszámra kapcsolunk – mondta Kindl Gábor, a Magyar Triatlon Szövetség elnöke.

A Best Ever ügynökséget azért hoztuk létre az atlétikai vb-n dolgozó kommunikációs szakemberekkel, hogy olyan nagy ívű törekvéseket támogassunk, mint amilyen a Magyar Triatlon Szövetség sportág megújítását célzó stratégiája és Magyarország szerepének megerősítése a nemzetközi triatlon életben. Izgalmas időszakban kapcsolódunk be a munkába, hiszen az új szakági koncepció megvalósítása mellett kommunikációs hátteret biztosíthatunk a magyar triatlon élversenyzőinek is, akik Párizsban - reményeink szerint - ismét a világ legjobbjai között lesznek – mondta Németh Balázs, a Best Ever ügynökség vezetője.

A Magyar Triatlon Szövetség megbízását elnyerő Best Ever rendezvény- és kommunikációs ügynökség 2024 tavaszán kezdte meg működését; szolgáltatásokat nyújt az aktív életformát támogató cégek, sportági szövetségek, egyesületek, sportolók számára.