Vágólapra másolva!
 

A Liverpool FC spanyol középpályása, Xabi Alonso 2012-ig meghosszabbította szerződését. Az Ajax Amsterdam középpályását, Wesley Sneijdert a Tottenham Hotspur vinné.

Az FC Barcelona francia támadóját, Ludovic Giulyt az Olymique Marseille és az AS Monaco is szeretné megszerezni. Az Olympique Marseille fiatal védője, Alain Cantareil kölcsönbe az FC Lorient-be került.

Az Eintracht Frankfurt érdeklődik a Hamburger SV iráni focistája, Mehdi Mahdavikia iránt. Az AS Roma francia védője, Philippe Mexes 2011-ig meghosszabbíthatotta szerződését.

A Wigan Athletic kiszemeltje a West Ham United északír kapusa, Roy Carroll. Az Aston Villa középpályása, Gavin McCann a Bolton Wanderersbe tart.

Az Udinese csatára, Antonio di Natale a VfL Wolfsburg játékosa lehet. A Fiorentina csapatkapitánya, Dario Dainelli 2011-ig meghosszabbította szerződését. A Palermo megszerezte az Atalanta középpályását, Giulio Migliaccót. Horvát lapértesülések szerint Robert Kovac elhagyja az olasz élvonalba visszajutott Juventus labdarúgócsapatát, mivel hároméves megállapodást köt a Dinamo Zagreb együttesével.

www.global-soccer.eu