Messi maradt, de nem sokat érnek vele

FC Barcelona v Real Madrid CF - La Liga FCB FC Barcelona Real Madrid el clasico Camp Nou Stadium Liga Santander FOOTBALL soccer news sports Urbanandsport Nurphoto
Leo Messi during the match between FC Barcelona and Real Madrid, corresponding to the week 10 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, on 17th December 2019, in Barcelona, Spain. -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Örök sláger és örök vitatéma: melyik a világ legszínvonalasabb, legerősebb, legjobb bajnoksága? Az angol Premier League? A német Bundesliga? A spanyol La Liga? Az olasz Serie A? Netán a francia Ligue 1? Az Origo Sport podcastjában is heves vita alakult ki erről - dönteni nem nagyon tudtunk, legfeljebb az angol túlerő lenyomta az egy szem német szimpatizánst. Komolyra fordítva a szót, a műsor elején erről vitatkozunk, de aztán eljutunk oda, hogy hamarosan zárt bajnokság lehet a Bajnokok Ligájából. A műsorvezető, Lantos Gábor erről beszélgetett az Origo Sport három újságírójával, Edvi Lászlóval, Göbölyös Andrással és Zámbó Istvánnal.

Szavazzon!

Ön szerint melyik a világ legjobb bajnoksága?