Balhé a portugál sztárcsapat meccsén, az edző csúcsot dönt a kiállításokkal - videó

fbl Horizontal, Sergio Conceicao, FC Porto
FC Porto's Portuguese coach Sergio Conceicao (R) argues with Portuguese referee Hugo Miguel at the end of the Portuguese League football match between Moreirense FC and FC Porto at the Comendador Joaquim de Almeida Freitas stadium in Moreira de Conegos on April 26, 2021. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Porto mindössze 1-1-es döntetlent játszott a Moreirense otthonában a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primeira Liga) 29. fordulójában, így már hatpontos a hátránya a Braga elleni idegenben rangadót nyert (0-1) Sporting mögött. Így nem is csoda, ha a Porto edzője, Sergio Conceicao a kelleténél is feszültebb volt a meccs után, amikor is újabb, a szezonban már a negyedik piros lapját szedte össze.

Hiába birtokolta a mérkőzésen 73 százalékban a labdát a Porto, és próbálkozott 19 alkalommal kapura lövéssel, végül be kellett érnie az egy ponttal. A meccsen a Moreirense szerezett vezetést az első félidőben, Mehdi Taremi csak a 86. percben tudott egyenlíteni büntetőből.

Igaz, a 93. percben megszerezhette volna a vezetést Martinez Toni révén a vendég együttes, de a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.

A meccs után a Porto edzője, Sergio Conceicao odament vitatkozni a játékvezetővel, amelyből egy kis lökdösődés és piros lap lett.

A portugál tréner nem először nem bír magával, a bajnokságban

ez már a negyedik kiállítása volt a szezonban.