Megint a Real Madrid legendája lett a görög bajnokcsapat edzője

Rayo Vallecano v Getafe CF - La Liga Santander NurPhoto Soccer Soccer Match Competition La Liga La Liga Match September 18 2021 18th September 2021 Estadio de Vallecas Michel Gonzalez Getafe CF Rayo Vallecano DAX Images Madrid Horizontal SPORT PHOTO
Michel Gonzalez of Getafe CF during the La Liga match between Rayo Vallecano and Getafe CF at Estadio de Vallecas in Madrid, Spain. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Újra a spanyol Míchel irányítja az Európa-ligában is érdekelt Olimpiakosz labdarúgócsapatát.

A görög hírügynökség kedden számolt be arról, hogy a korábbi középpályás veszi át honfitársa, a menesztett Carlos Corberan helyét a pireusziaknál.

A spanyol trénernek azután kellett távoznia a görög bajnokcsapattól, hogy az együttes vasárnap 2-1-re kikapott az Arisz otthonában.

Az 59 éves szakember - aki több mint 400 mérkőzést játszott a Real Madridban, és 66-szor szerepelt a spanyol válogatottban - 2013 februárja és 2015 januárja között már irányította az Olimpiakoszt, amellyel kétszer bajnoki címet nyert.

Míchel - teljes nevén José Miguel González Martín del Campo - azóta az Olympique Marseille-nél, a Málagánál, a mexikói UNAM-nál és a Getafénél is dolgozott.

Az Olimpiakosz - amely ebben a hónapban a többi között a brazil Marcelóval és a kolumbiai James Rodríguezzel erősítette meg keretét - öt forduló után csak hatodik, hétpontos lemaradással áll az ősi rivális és éllovas Panathinaikosz mögött a tabellán.