Durván szidta a játékosait az Újpest edzője

VIGNJEVICS, Nebojsa
Nebojsa Vignjevic, az újpesti csapat szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Újpest FC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. augusztus 12-én.
Vágólapra másolva!
Az Újpest házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján. A találkozó után a hazaiak vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a játékosai szidta, amiért nem küzdöttek csapatként.

„A csapatom – mondta az M4 Sport riporterének kérdésére Vignjevics, hogy mi frusztrálta a leginkább a mérkőzésen, majd a vezetőedző folytatta. – Elpazaroltunk 45 percet. Hiába beszéltük át, mire számíthatunk az ellenféltől,

nem láttam tőlük azt, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. A második félidőben már jobban, de kevés ötlettel futballoztunk, főként az ellenfél tizenhatosának közelében.

– utalt arra Vignjevics, hogy a 88. percben szerzett vezető gól után egy kapushiba miatt a 92. percben egyenlített a Mezőkövesd.

Nebojsa Vignjevics nem volt elégedett a látottakkal Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Elmondtam a játékosaimnak, meg kell tanulnunk megnyerni az ilyen meccseket, türelmesen kell futballoznunk és ha nem is játszunk jól, mindig fegyelmezettnek kell maradunk" – mondta Vignjevics.

A Újpest a döntetlennel továbbra is veretlen maradt, míg a mezőkövesdiek első pontjukat szerezték a mostani idényben.