Először találkoztak a Fradi új edzőjével Dibusz Dénesék - fotó

DIBUSZ Dénes
Budapest, 2023. augusztus 31. A győztes ferencvárosi játékosok, középen Dibusz Dénes kapus, ünnepelnek a labdarúgó Konferencia-liga negyedik selejtezőfordulójának második, Ferencvárosi TC és a litván Zalgiris Vilnius mérkőzése után a Groupama Arénában 2023. augusztus 31-én. A Ferencváros bejutott a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörébe, miután 3-0-ra nyert a litván csapat ellen, így kettős győzelemmel lépett tovább. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Ferencváros magyar válogatott játékosai közül Dibusz Dénes és Varga Barnabás először találkoztak a zöld-fehérek új vezetőedzőjével, Dejan Sztankoviccsal.

Szeptember 4-én nevezték ki a szerb szakembert a Fradi élére, és a válogatottbeli kötelezettségeik miatt a magyar bajnok két játékosa, a csapatkapitány Dibusz Dénes, valamint Varga Barnabás sem találkozott még az új edzővel, egészen mostanáig.

A Fradi a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen Dejan Sztankovics vezetőedző a Ferencváros kapusával és gólerős csatárával együtt összeállt egy közös képre.

"A mester és a kapitány első találkozása" -

olvasható a bejegyzésben.

A Ferencváros legközelebb szombaton, a Nagyecsed otthonában lép pályára a Magyar Kupában, ez lesz Sztankovics első meccse a Fradi kispadján.