Viccet csinált a Milan a kapusként parádézó sztárfocistából

Genoa CFC v AC Milan - Serie A TIM Soccer Serie A Genoa AC Milan Genoa CFC Italia Calcio Italian Championship Milan Luigi Ferraris Stadium Olivier Giroud Mike Maignan Serie A Tim match Luigi Ferrari Stadium October 7 2023 Giuseppe Maffia NurPhoto sports I
Olivier Giroud of AC Milan celebrates the victory playing as goalkeeper after Mike Maignan of AC Milan received a red card during the Serie A Tim match between Genoa CFC and AC Milan at Luigi Ferrari Stadium on October 7, 2023 in Genoa, Italy. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Mostantól olyan kapusmezt is vásárolhatnak az olasz labdarúgó-bajnokságban éllovas AC Milan szurkolói, amelyen Olivier Giroud neve szerepel, miután a csatár szombaton hősiesen és eredményesen védte Genovában a hálót a Genoa ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen.

A vendégek kapusát, Mike Maignant a 99. percben kiállították, de a találkozót csak percekkel később fújták le, és a köztes időre a franciákkal 2018-ban világbajnok támadó húzta fel a kapuskesztyűt. Az utolsó pillanatokban, a magyar származású George Puscas kiugrásánál aztán hőssé vált, önfeláldozóan elütötte a román játékos elől a labdát, majd rávetődve hárította el a veszélyt.

Az AC Milan a nagyszerű teljesítmény után nemcsak Giroud-kapusmezt kezdett árulni hétfőtől, de

a honlapján az első csapat hálóőrei között szerepelteti a francia futballista nevét is.

A milánói csapat a sikernek köszönhetően jelenleg vezeti a Serie A tabelláját.