Vágólapra másolva!
A korábbi felnőttfilmes, Mia Khalifa bevallottan nagy sport- és West Ham United-rajongó, ám úgy tűnik már új csapatért dobog a szíve. Az expornós legújabb Instagram-bejegyzésében a londoni együttes mezét az AC Milanéra cserélte, amit az olasz sztárcsapat sem hagyott szó nélkül.

Khalifa a hivatalos közösségi oldalán megosztott képeken az AC Milan idei szezonban használt harmadik számú mezében pózolt egy hajón, amit egy nap alatt több mint egy millión kedveltek. Többek között a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő klub is reagált a bejegyzésre, és azt írta a poszt alá, hogy "Forza Milan".

A milánói klub mellett több szurkoló is örömét fejezte ki az OnlyFans egyik leggazdagabb pornómodelljének posztja kapcsán, volt olyan rajongó, aki azzal viccelődött, hogy „végre egy érdekes igazolás", míg mások meglepődésüket fejezték ki, hogy Khalifa az olasz sztárcsapattal szimpatizál, miközben évekig azt hangoztatta, hogy West Ham United-szurkoló, és ha többször is kiállt „kedvencei" mellett, vagy éppen az aktuális ellenfelet kritizálta.

Viszont annyira nem meglepő, hogy a libanoni-amerikai híresség csapatot váltott, hiszen a Milan egy szeptemberi gálaeseményére is meghívta az egykori pornósztárt.