Óriási bajban a Real Madrid, hónapokat kell kihagynia a csapat legjobb focistájának

Jude Bellingham, Vinicius Junior, Real Madrid
Real Madrid's English midfielder #05 Jude Bellingham (C) celebrates scoring a goal next to Real Madrid's Brazilian forward #07 Vinicius Junior during the Spanish Liga football match between UD Almeria and Real Madrid CF at the Municipal Stadium of the Mediterranean Games in Almeria on August 19, 2023. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid a hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapat brazil válogatott támadójának, Vinicius Juniornak szakadást találtak a combhajlítójában.

A 23 éves brazil támadó péntek hajnalban sérült meg a Kolumbia ellen 2-1-re elveszített világbajnoki-selejtezőn, így a találkozó 27. percében le kellett cserélni.

Vinicius Junior az idei szezonban 13 meccsen 6 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott Forrás: AFP/Thomas Coex

Vinicius Junior klubja, a Real Madrid most a hivatalos honlapján kiadott egy közleményt, amelyben tudatta, hogy a brazil támadó bal oldali combbicepszében szakadást találtak, ami a combhajlító ínt érinti. A klub bővebb tájékoztatást nem adott a 23 éves támadó állapotáról, azonban Fabrizio Romano, átigazolási hírekben jártas olasz újságíró a hivatalos Twitter-profilján azt írta, hogy Vinicius Junior akár két és fél hónapot kihagyhat.

Vinicius Junior sérülése azért is óriási probléma a Real Madridnak, mert a francia válogatott edzésén megsérült Eduardo Camavinga, aki várhatóan januárban térhet majd vissza, mellette pedig szintén nem bevethető a honfitársa, a vb-ezüstérmes Aurélien Tchouaméni sem, aki idén már biztosan nem léphet pályára.