Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjében egy 97. percben szerzett egyenlítő góllal 2-2-es döntetlent játszott Bulgária együttese ellen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban, ezzel bebiztosította a helyét a jövő nyári, németországi kontinenstornán! A sorozatban a harmadik alkalommal kiharcolt Eb-kijutás után nem meglepő, hogy óriási az érdeklődés a magyar válogatott vasárnapi Montenegró elleni találkozójára, amiért a jegyüzérek pofátlan összegeket kérnek el a belépőkért.

A Sportal.hu szúrta ki, hogy a legdrágább belépőket, melyeket egy budapesti "másodállású jegykereskedő" kínál 180 ezer forintért. A jegyek a VIP szektorba szólnak, de az nem derül ki, hogy darabja kerül-e ennyibe vagy pedig az összes és az sem világos, hogy kiemelt helyre szóló tikettekhez milyen szolgáltatásokat kínálnak.

Órisái az érdeklődés a magyar válogatott meccseire Fotó: Csudai Sándor - Origo

A hétköznapi jegyeket kínálók között egy szigetszentmiklósi hölgy tartja a csúcsot, aki 70 ezer forintot kér egy jegyért, amely a kapu mögé szól. A hölgynek két jegye van, tehát, ha sikerül mindkettőt eladnia, 140 ezer forintot kaszálhat.

A legnagyobb hazai apróhirdetési oldalon tovább csemegézhetünk a nyerészkedők között. Van olyan csibész, aki 12 jeggyel rendelkezik, és 40 ezer forintért árulja darabját, de akad olyan is, aki 55 ezer forintért kínál egy jegyet és minimum kettőt kell venni tőle.