Vágólapra másolva!
A dán FC Köbenhavn U19-es labdarúgócsapata 6-0-ra kiütötte a török Galatasaray csapatát az ifjúsági Bajnokok Ligája (UEFA Youth League) csoportkör hatodik, utolsó fordulójában. A koppenhágai együttes magyar légiósa, Németh Hunor is eredményes volt.

Az 58. percben koppenhágai csapat ötödik gólját a 16 éves Németh Hunor szerezte, miután közelről fejjel tudott eredményes lenni.

A magyar tehetség ezzel az első ifjúsági BL-gólját jegyezte pályafutása során. Negyedórával a gólja után aztán lecserélték az U17-es magyar válogatott középpályást, a Köbenhavn pedig végül a Bayern München ificsapatát megelőzve csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A Köbenhavn U19-es együttesének másik magyar játékosa, Szűcs Tamás ezúttal nem lépett pályára.

Szoboszlai nyomdokaiban a tehetséges magyar focista

A hatalmas tehetségnek tartott fiatal magyar labdarúgót egyébként ugyanaz az ügynökség, az EM Sports képviseli, amely a magyar válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknak az ügyeit is intézi. Némethnek minden esélye megvan arra, hogy a Liverpool magyar játékosához hasonló jövőt fusson be az elkövetkezendő évek során. Ráadásul a liverpool.com beszámolója szerint

Németh Hunor is gólt szerzett a Galatasaray ellen az ifi BL-ben Forrás: Instagram/avatarhunor.nhv

az angol sztárklub figyelemmel kíséri a magyar U17-es válogatott középpályás fejlődését, így rövidesen "Szoboszlai nyomdokaiba léphet".

Németh Győrben született, de egyéves kora óta Dániában él. Az idei szezonban 17
tétmeccsen eddig négy gólt lőtt az FC Köbenhavn színeiben.

Mindent egy helyen az Eb-ről