A Real Madrid két sztárjáról is rossz híreket kapott Ancelotti

Horizontal
Real Madrid's Brazilian forward #07 Vinicius Junior celebrates with Real Madrid's French midfielder #12 Eduardo Camavinga after scoring his team's second goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Valencia CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 11, 2023. (Photo by Thomas COEX / AFP)
Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti vezetőedző szerint Vinícius Jr. és Eduardo Camavinga is csak a téli szünet után térhet vissza a Real Madrid labdarúgócsapatába.

Az olasz szakember az együttes Real Betis elleni bajnokija előtt elmondta: várhatóan brazil és francia légiósa sem léphet már pályára idén, ugyanakkor a téli szünet utáni el tudják majd kezdeni a felkészülést.

Vinícius (b.) és Camavinga már biztos nem lép pályára idén Forrás: AFP/Thomas Coex

A csatár Vinícius combhajlítóizom- és ínsérülés miatt egy hónapja harcképtelen, míg a középpályás Camavingának a jobb térdében szakadt el egy ínszalag, ami miatt ki kellett hagynia csapata legutóbbi három összecsapását.

A Real Madrid 15 forduló után vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig százszázalékos teljesítménnyel már biztos nyolcaddöntős.