Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában a már bajnok Ferencváros 2-1-re megnyerte az MTK Budapest elleni 224. élvonalbeli örökrangadót az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A meccs után az MTK játékosa, Bognár István a játékvezetést is kritizálta.

Az első félidő végén, 1-1-es állásnál az MTK játékosa, Kocsis Gergő szerelte le Ismael Aanebát, majd megindult a Fradi kapuja elé, a tizenhatos előtt azonban Mohamed Ben Romdán lerántotta Kocsist. Ben Romdán először csak sárgát kapott, de a videóbíró kihívta Csonka Bence játékvezetőt, hogy nézze vissza az esetet, hogy esetleg nem kellene-e kiállítani a Fradi játékosát, aki gólhelyzetben szabálytalankodott Kocsis ellen. A kiállítás azonban elmaradt, mert a videózásból kiderült, hogy a labdaszerzés előtt Kocsis megtaposta Aanebát, így végül az MTK játékosa kapott sárga lapot. Ráadásul az első félidő ráadásában aztán Lisztes Krisztián megszerezte a vezető (mint később kiderült, egyben győzelmet érő) gólt a Ferencváros csapatának.

Labdarúgó NB I - MTK Budapest - Ferencvárosi TC
Csonka Bence játékvezető megváltoztatta az ítéletét az MTK-Fradi-meccs első félidejének végén
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Bognár István szerint megint a csapatát sújtotta egy bírói hiba

A találkozó után Bognár István elmondta, szerinte az MTK-nak emberelőnybe kellett volna kerülnie, de nem lepődött meg az ítéleten, mert szerinte rendszeresen rosszul jár az ítéletekkel a kék-fehér gárda.

„Elég közel voltunk a Fradihoz, főleg, hogy 

70 percet emberelőnyben kellett volna játszanunk. Lehiggadtunk a szünetben, nyilván vannak szituációk, amelyekkel sajnos nem lehet mit kezdeni. Mondhatjuk, hogy már megszoktuk"

– idézte Bognár István szavait a Magyar Nemzet. A Paksot irányító Bognár György fia hozzátette, szerinte követhetetlen, hogy mikor jár piros lap, ezzel pedig a Debrecen és az Újpest szombati meccsére is utalt.

Lisztes Krisztián reméli, ezzel visszakerül a Fradi kezdőcsapatába

A sérülése után visszatérő Lisztes Krisztián góllal és gólpasszal járult hozzá az újabb bajnoki címét már korábban bebiztosító Fradi győzelméhez, a lefújás után ő is értékelt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre játéklehetőséghez tudtam jutni, még jobban, hogy ezt egy góllal és egy gólpasszal tudtam meghálálni. 

Sérüléssel küszködtem, aztán nem is tudtam úgy visszaverekedni magam a csapatba, úgyhogy remélhetőleg ezzel most már igen

– nyilatkozta Lisztes Krisztián.

OTP Bank Liga, 30. forduló:
MTK Budapest-Ferencvárosi TC 1-2 (1-2)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek