Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen a hétvégén 5-0-ra kiütötte a Werder Brement, ezzel története során először nyerte meg a Bundesligát. A szenzációs siker után a csapat játékosai sörrel estek neki a sajtótájékoztatón vezetőedzőjüknek, Xabi Alonsónak.

Őrült hangulat a Leverkusennél

A Bayer Leverkusen szenzációs menetelése a 29. fordulóban érte el a csúcspontját, az együttes 5-0-ra kiütötte a Werder Brement hazai pályán, ezzel pedig bebiztosította fennállása első német bajnoki címét. A mérkőzés után elképesztő ünneplést csaptak a városban, a pályát a lefújást követően ellepték a szurkolók, a játékosok pedig a vezetőedzőjüket, Xabi Alonsót is alaposan megviccelték. 

A baszk szakember éppen a meccs utáni sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire, amikor egyszercsak berontottak a focisták a terembe, és sörrel többször is jól lelocsolták a sikeredzőt. 

 

A Leverkusen még mindig veretlen a Bundesligában, 25 győzelem mellett 4-szer játszott döntetlent, +55-ös gólkülönbsége pedig egészen döbbenetes. A német sztárcsapat akár triplázhat is a szezonban, mert az Európa-ligában is versenyben van még, a Német Kupában pedig májusban döntőt játszik a másodosztályú Kaiserslautern ellen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek