Élő:
Vágólapra másolva!
A liverpooli Everton hazai pályán 2-0-ra nyert a Nottingham Forest ellen az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi játéknapján. A győzelmükkel a hazaiak nagy lépést tettek a bennmaradás felé, míg a kiesés által továbbra is fenyegetett Nottingham csapatánál csalást kiáltottak a meccs után.

Az Everton nyolc-, a Nottingham négypontos levonással szembesült már a Premier League idei szezonjában, így igazi kiesési rangadót rendeztek vasárnap Liverpoolban. A 16. Everton 27, a 17. Nottingham 26 ponttal várta a meccset, míg a már kieső helyen álló Lutonnak 25 pontja volt. Végül egy 29. és egy 76. percben szerzett góllal az Everton 2-0-ra nyert, ezzel közel került a bennmaradáshoz.

Everton FC v Nottingham Forest - Premier League
A Nottingham játékosai többször is reklamáltak a játékvezetőnél
Fotó: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

A Nottingham szerint a videóbíró Luton-szurkoló volt

A találkozó után azonban a Nottingham három tizenegyest is számonkért a játékvezetőn, ezt szurkolók mellett a klub is jelezte a hivatalos közösségi oldalán.

„Három rendkívül rossz döntés - három meg nem adott büntető -, amit egyszerűen nem fogadhatunk el. 

A mérkőzés előtt figyelmeztettük a PGMOL-t [Angol Játékvezetői Testületet], hogy a videóbírós szobában dolgozó bíró Luton-szurkoló, de nem cserélték le. 

A türelmünket már többször próbára tették. Az NFFC most mérlegelni fogja a lehetőségeit” – áll a Nottingham Forest közleményében.

A vereséggel négy fordulóval a Premier League-szezon vége előtt a Nottingham előnye 1 pont maradt a Luton előtt a kiesés ellen folytatott harcban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek