Vágólapra másolva!
A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában a Pécsi MFC 42-0-ra győzött a Kriston SE-Martonvásár otthonában. A hazaiak vezetőedzője a korábbi egyszeres magyar válogatott focista, Kriston Attila, aki piros lapot kapott a meccsen.

A szombati másodosztályú bajnokin az éllovas Pécs 42 gólos győzelmet aratott, így már 141-5-ös gólkülönbséggel vezeti a tabellát, miközben a pont nélkül álló Kriston SE-Martonvásár 1-240-es gólkülönbséggel áll a 12. helyen. A vendégeknél Égi Barbara 16 gólt lőtt, ezzel már 49 találattal vezeti a góllövőlistát.

A martonvásári klubot a Ferencváros csapatával kétszeres bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes, egyszeres magyar válogatott középpályás, Kriston Attila irányítja. A szombati meccsen a Kriston SE kezdőjében játszott az ő felesége, Kriston Szilvia Anna is, a klub pedig a 15. perctől (akkor 0-5 volt az állás) a kapusa kiállítása miatt emberhátrányban volt. Később, a 83. percben Kriston Attila is piros lapot kapott a kispadon.

Kriston Attila és felesége 2022 nyarán alapították a martonvásári csapatot, hosszú távú céljuk, hogy minél több saját nevelésű játékos alkossa a felnőtt csapatot – írta az nb1.hu.