Vágólapra másolva!
Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! - az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában most az Ön szavazata is számít! Vármegyénként és kategóriánként a versenyben maradt jelöltek közül ugyanis olvasóink választják ki, kik nyerjenek és jussanak az országos döntőbe! Ez a Pest vármegyei nagyiskola kategória, voksoljon Ön is!

Induljon a szavazás!

Köszönjük válaszát.

Itt tud szavazni a K&H Mozdulj! - az év tesitanára játék Pest vármegyei jelöltjeire! (Nagyiskolák)

Jobban megismerné a tesitanárokat? Íme a bemutatkozásuk.

Benson Barbara / Gödöllő / Gödöllői Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Huszonhat éve dolgozom testnevelőként, 20 éve a Waldorf iskolában tanítok. A célom az, hogy a gyerekek megszeressék a mozgást és mire a gimnáziumból elballagnak, megtalálják azt a sportot, ami feltölti testüket és lelküket. Igyekszem ehhez példát mutatni, rendszeresen futok, kerékpározok. Az iskolában, projektek alkalmával pedig olyan foglalkozásokat tartok, amik új lehetőségeket, kihívásokat tartogatnak a vállalkozó szellemű diákoknak (természetben űzhető sportok, harcművészetek, 4 nap alatt 4 tó kerékpárral…). Remélem ezek örök emlékek nekik is, nemcsak nekem.

Benson Barbara

Etédi Zoltán / Cegléd / Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Pályámat 38 éve a jelenlegi munkahelyemen, a ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskolában kezdtem, mint testnevelő tanár. A tanítás mellett 15 évig NB1-es kézilabdás is voltam. Előszeretettel élek iskolai keretek között az egyik legkedvesebb szabadidős tevékenységemnek, a táborszervezésnek. Sí, kajak-kenu és lovagló táborokat is bonyolítottam, eddig már összesen 86 alkalommal. A katolikus iskola mellett a ceglédi Dózsa György Kollégiumban testnevelő-, szabadidő-szervező- és nevelőtanár is vagyok. A munkám számomra a hivatásom, melyben még ma is örömömet lelem.

Etédi Zoltán / Cegléd / Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Fehér Csaba / Cegléd / Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda

Szűcs Lajos Gábor / Halásztelek / Bocskai István Református Oktatási Központ Általános Iskolája

A vármegyei szavazás május 15-én zárul. Köszönjük, hogy velünk játszott!

A további részleteket és játékszabályokat itt tudja megnézni.