Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

Király Viktor, Virág Anita
Vágólapra másolva!
Király Viktor volt a legújabb vendég a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor forgatásán, ahol tönkrement – majd helyrehozott – házasságáról is mesélt.
Vágólapra másolva!

Király Viktor is megjelenik a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, a pénteken látható adásban a magánéletéről is elárul majd sok mindent az előzetes szerint.

A rövid videó szerint az énekes arról is beszélt a forgatáson, hogy az ikertestvérével kihasználták-e valaha, hogy annyira hasonlítanak – erre azonban nemigen volt példa, sőt az iskolában nem is lett volna értelme, hisz mindketten ugyanazokból a tantárgyakból voltak rosszak, hiába írták volna meg a másik helyett a dolgozatokat. Király Viktor szerint nem is számítottak a legmenőbb srácoknak, de 18 évesen azért így is modellkedtek

Mint kiderült, az énekesnek már tinédzserkorában is több barátja volt, aki drogot árult, hogy pénzhez jusson, úgy érzi, neki is juthatott volna hasonló sors, ha az Egyesült Államokban marad – legalábbis rosszabbul alakult volna szerinte az élete, énekesi karriert biztos nem épített volna. "Akkor lehet, hogy bűnöző leszel?" – kérdezte Hajdú Péter, de erre az előzetesben még nem érkezett válasz.

Mi a helyzet Király Viktorék házasságával?

A sajtó jó ideig napi szinten foglalkozott Király Viktor és Virág Anita házasságával, amely a nyilvánosság előtt ment tönkre, majd újra felépítették, Hajdú Péter szerint a sírból hozták vissza. Király Viktor erre úgy reagált, hogy nem rajta múlt, majd a műsorvezető arra is rákérdezett, hogy ő szúrta-e el a kapcsolatot.

"Lehet így is felfogni. 

Voltak időszakok, mikor kicsit túlzásba vittem a rocksztáréletet,

de nem arra gondolva, hogy harmadik volt, hanem a bulizást. Hogy mondjam, szerintem ez volt az én bűnöm" – válaszolta az énekes.

Király Viktor és felesége sokáig nem is árulták el, hogy valójában mi romlott el a házasságukban, de annyi bizonyos, hogy az énekes Ázsia Expresszben való szereplése megadta a végső lökést Virág Anitának ahhoz, hogy elhagyja a férjét, aki akkoriban még több időt töltött távol a családjától, ami negatív irányba befolyásolta a kapcsolatukat. Próbáltak aztán többször is közös nevezőre jutni, randevúzni, utazni, de akkor még nem sikerült, és feltűnően egyre távolabb kerültek egymástól – mára azonban rendeződött a kapcsolatuk.