Borzasztóan kínos dolgot fedezett fel a közönség Taylor Swiften - képek

Taylor Swift, TaylorSwift, amerikai énekes
(FILES) US singer-songwriter Taylor Swift arrives for the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024. Swift is releasing her highly anticipated record "The Tortured Poets Department" on April 29, 2024 -- the 11th studio album from the megastar who is already having a blockbuster year. Swift announced the album's release at the Grammys in February, a night that saw the 34-year-old billionaire win a record-breaking fourth Album of the Year prize. Robyn BECK / AFP
Fotó: AFP/Robyn Beck
Vágólapra másolva!
A résztvevők azt állítják, hogy észrevettek valamit Taylor Swift legutóbbi stockholmi koncertje alatt, ami nagyon kínos lehet az énekesnőnek.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, elkezdődött Taylor Swift európai turnéja, melyet Skóciában kezdett, majd Angliában, több helyszínen folytatott a The Eras Tour nevű produkcióval.  A koncertkörút pénzügyi értelemben minden idők legsikeresebb könnyűzenei turnéjának számít, és most már szinte magától értetődévé vált annak számolgatása is, mennyivel fogják megtámogatni a soron következő ország gazdaságát az előadások. Taylor Swift hatalmas koncertturnéja már hivatalosan is európai szakaszához érkezett, így még több millió érdeklődő kap lehetőséget arra, hogy élőben is láthassa az amerikai popsztárt.

Taylor Swift amerikai énekesnő az Eras című koncertműsor egyik fellépésen
Taylor Swift amerikai énekesnő az Eras című koncertműsor egyik fellépésén
Fotó: AFP

A hétvégén, pontosabban május 18-án a svédországi Stockholmban lépett színpadra, hogy előadja néhány dalát a rajongóknak. A közösségi médiában azóta vírusként terjednek a felvételek az énekesnőről, melyeken jól látszik, hogy többen is felfedezni véltek egy furcsa sérülést Swift nyakán. A közönség akkor vette észre a kínos sebet,  amikor az énekesnő a zongoránál ülve za Evermore-korszakának dalait adta elő. Ahogy Swift oldalra húzta a haját jól kivehető volt, hogy valószínűleg szexuális aktus közben keletkezett folt van a nyaka hátsó részén, amiről rengeteg kínos felvétel terjed az interneten, mivel a résztvevők folyamatosan megosztják a róla készült videókat.

Több sem kellett Taylor Swift követőinek, akik egyébként sem kedvelik túlságosan az énekesnő új barátját, az NFL-játékos Travis Kelce-t, akit nemrég sok támadás ért barátnője rajongóitól, amiért kisebb botrányt okozott annak párizsi koncertjén, amikor vakuval videózta Swiftet előadás közben. Többen is szóvá tették, hogy modortalan ez a viselkedés, egyrészt az énekesnőre való tekintettel, másrészt a résztvevőkkel is.

Úgy tudni, Swift egyelőre nem reagált azokra a pletykákra, hogy Kelce okozta-e neki a nyaki sérülését, de többek szerint nagyon gyerekes viselkedés lenne mindkettejüktől, főleg, hogy az énekesnő folyton közönség előtt lép fel. De voltak, akik védelmükbe vették Taylor Swiftet, és inkább arra gyanakszanak, hogy megcsikarhatta öltözés közben, hiszen a koncertek alatt nagyon gyorsnak kell lennie. Többen úgy gondolták, hogy égési sérülés is lehet, viszont egyre többen azt találgatják, mi lehet az a kínos folt Swift nyakán - írja az Unilad.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!