Váratlan dolog történt, Tóth Gabinak azonnal indulnia kellett

Vágólapra másolva!
Nővérének, Tóth Verának nem voltak korábban problémái a hangszálaival, most azonban bajban volt.
Vágólapra másolva!

„Tegnap Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa emlékkoncert volt. Ezeket a nagyon színvonalas koncerteket Mujahid Zoli barátom és tesóm, Vera szokták színpadra vinni. Tegnap reggel hívott Vera, hogy sajnos teljesen elment a hangja, ami nem szokott előfordulni vele... Megkért, hogy lépjek fel helyette” – írta Tóth Gabi.

Tóth Gabi
Fotó: Instagram 

Épp egy családi ebéden voltak a kislányával, de tűnődött sokáig, elvállalta a feladatot, még úgy is, hogy a dalok egy részét nem ismerte tökéletesen. „Gyors újratervezés, elővettem valami elegánsabb ruhát, bepakoltam Hannikának az útra egy ’túlélőcsomagot’, mert hirtelen senki sem tudott vigyázni rá, szóval jött velem” – emlékezett az énekesnő.

„Sok dal volt, nehéz dalok, amiket soha nem énekeltem még , így az úton tanulgattam ezeket a nem könnyű nótákat! Ezt az egyet énekeltem még a Sztárban Sztár színpadán kb. nyolc évvel ezelőtt. Nagyon izgultam, mert nem ismertem a szövegeket sem, a hangszerelést sem, csak amennyit hallottam még régebben ezekből a koncertekből!” - írta posztjában.

Végül a zenekar és Mujahid Zoli nagyon figyeltek rá, és a gyors felkészülés is eredményes volt. „Nagyon profik és segítettek mindenben! Figyeltünk egymásra és együtt ’rezegtünk’... nagyon köszönöm a bizalmat nekik, mert teljesen vakon voltam. Hálás vagyok , hogy elénekelhettem ezeket a csodás Cserháti Zsuzsa dalokat! Köszönöm a közönség bizalmát! Tesókámnak jobbulást! Nagyon profi és emelkedett műsort raktatok össze” – vélekedett Tóth Gabi.

A cikk folytatódik, lapozzon!