A Matávé az első auditált vállalati honlap

Vágólapra másolva!
Július 24-től a Matáv honlapja is szerepel a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet hivatalos webaudit listáján. A több ezer oldalas Matáv-website az első magyar vállalati honlap, amely a vezető weblapokhoz - elsősorban portálokhoz - hasonlóan tanúsíttatja látogatottsági adatait.
Vágólapra másolva!

A Medián WebAudit 2002. I. félévi eredményei szerint a Matáv-honlap oldalletöltéseinek átlagos száma hét közben meghaladja a napi 80 ezret, a látogatók száma pedig a 16 ezret. A leglátogatottabb napokon 120 ezer oldalnál is többet töltött le több mint 22 ezer látogató. A www.matav.hu cím alatt 1996 óta találhatnak a Matávval kapcsolatos információkat az interneten szörfölők. Indulása óta az oldal két komoly, a designt és struktúrát egyaránt érintő áttervezésen is átesett, legutóbb tavaly, a Matáv arculatváltásához kapcsolódóan.

Matáv Rt.http://www.matav.huMedián WebAudithttp://www.webaudit.hu

A honlap fejezetei, témakörei a vállalat életének meghatározó területei köré csoportosulnak: szolgáltatási és céginformációk, On-line Tudakozó, ePont internetes áruház, akciók, pénzügyi jelentések, vállalati hírek, díjcsomag-kalkulátorok egyaránt megtalálhatók a Matáv internetes oldalain. Július 15-én pedig elindult a Matáv újságíróknak nyújtott internet alapú szolgáltatása, az on-line Sajtószoba, mely az újságírók felhasználói igényeit szolgáló struktúrában megjeleníti mindazokat az információkat, amelyek a sajtó érdeklődésére számot tarthatnak.

(A Matáv Rt. az [origo]-t kiadó Axelero Internet Rt. tulajdonosa.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!